Ip: 178.233.50.140
Printable View
Ip: 178.233.50.140
geliomusun çok zamanım yok :D
abi oyunun setubunn buldum kurdum honda yamalarını bırde pisti tekrar ındırıyom indirenet yavas onu beklıyorum s.s
Arkadaşlar nasıl giriyoruz server a
bende hazır eskı kurdugumuz var gırmeye calıstıgımda bana current season dıye uyarı verıyor
Aynen şimdi bende o uyarıyı aldım 178.233.50.140 bu server a girdim
ben bu ınternetın spor gazetesi bu nedır ya
lınkekı 3. part crc hatası verıyor winrar cozum nedır bılen avrmı okdr ındırdık dosylar cıkmıyor yarısı
rfactorcular sw ye gelın istanbulparkta akıyoruz sercan abı ıle beklıyoruz
server açık bilginize :D evden çıkarken açık bıraktım bugün
aksam bı toplanalımmı abıler kardeşimlerim rfactor oynayak baya bı ınsna vardı nerde bu mıllet
herkezı beklıyorz sw ye acık sabaha kadar sıkalım
Server açacaklara bilgi
34447,34297,34397,34384 bu dört portu both olarak açmanız lazım eğer modeminizde both özelliği yoksa hem UDP hemde TCP için ayrı ayrı açmanız gerekecektir.
modeminizde port açmayı bilmiyorsanız modem markanızı ve "port açma" , "port yönlendirme" , "port forwarding" gibi kelimeleri google amcaya aratabilirsiniz.
Kolay gele :D
bende oynuyordum ama server adresi şifresi nedir bi söyleyin akşam takılalım
sw suan kapalı galıba
aynen sabah erken çıktım evden o yüzden açamadım. ama portları yazdım modemlerinize ayar yapıp sizlerde açabilirsiniz.
Sınav haftam olduğu için girip zaman kaybetmek istemiyordum sw açılmış hayırlı olsun eğer toplanıp oynanırsa 1-1.5 saatimi ayırabilirim. Saat belirleyip girsek güzel olur :)
Oyun için 1 pm alabilirmiyim ?
Varmı nurburgring'de hondalarla dönecek biri :D
açayım server be yaa :D
Akşam hamachiden server açılıcak herkesin bilgisine cannonball hondalarla roll night planımız var.
https://www.facebook.com/groups/644554095609368/
gruptan takip edebilirsiniz bilgileri modları mapleri ıvır zıvır herşeyi paylaşıyoruz burada hamachi ağlarını falan.
Ben babamın hesaptan gönderdim, kabul ettiler anında. :D Yalnız kurulum dosyası vs. paylaşılmış halde var mı bu grupta? Eğer kurmayı becerebilirsem meetinglere katılmaya çalışırım.
oyunu nerden indirecez 6. sayfadaki linkler uçmuş :)
link konusunda bi güzellik yapcam :D diğer siteyi kapadım linkler patlamış tabi doğal olarak
Upload'a başladım.
450mb x 10 olmak üzere yaklaşık 4.5 gb'dır.
Alıntı:
Bu Dosya TechTurkey rFactor Team için Upload edilmiştir.
Şifresi için TechTurkey.com Adresini ziyaret ediniz.
207 Super 2000
BMW M3 E46
Civic 4G
Compianato İtaliano Cup
Clio RS Cup
Ferrari F430 Cup
Ford Fiesta MK3 Cup
Fiat Stilo
Fiat Uno Turbo
İnitialD AE86 Mod
Honda R Cup
Hot Hatch Mod
Seat Leon 1M
Truck 2.0
Project D
Shift Street Mod
Saxo VTS S1600 Mod
Golf V GTi
teşekkür ederiz bekliyorum linkleri :D
rFactor TechTurkey Mod.part10.rar
rFactor TechTurkey Mod.part05.rar
rFactor TechTurkey Mod.part06.rar
rFactor TechTurkey Mod.part01.rar
rFactor TechTurkey Mod.part04.rar
rFactor TechTurkey Mod.part03.rar
rFactor TechTurkey Mod.part07.rar
rFactor TechTurkey Mod.part08.rar
rFactor TechTurkey Mod.part09.rar
rFactor TechTurkey Mod.part02.rar
rar şifresi : techturkeyrfactor
Merhaba arkadaşlar baya uzun süredir bu oyunu oynuyorum. Oyun modlarla birlikte 12 gb bir boyuta ulaştı. içinde aklınıza gelecek her türlü araba var. Biri elimden tutarsa, upload konusunda bilgi verirse oyunu sizin için upload ederim. Oyunun içinde san andreas ve vice city nin full haritası var. Enkadaki gibi yarışlar için çok uygun mekanlar var haritada. Yardımlarınızı bekliyorum güzel bi organizasyon yapalım.
Bi yardım edin arkadaşlar nerden indirebilirim oyunu önceden vardı silmiştim nerden indirdiğimi hatırlayamadım.
bunları kurulu oyunamı eklicez yoksa bu farklı bir sürümmü
direk oyunu kendisi benim eklediğim 4,5 gb lık dosya. içinde modlar eklenmiş hali kısaca.
Oyunu yükledim ama nedense sadece hondalarda hata veriyor :D
Tamam duzeldi teşekkür ederim. Şimdi bunda atıyorum istedigimiz gibi mod yapabiliyor muyuz ??