server açık bilginizeevden çıkarken açık bıraktım bugün
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
herkezı beklıyorz sw ye acık sabaha kadar sıkalım
Server açacaklara bilgi
34447,34297,34397,34384 bu dört portu both olarak açmanız lazım eğer modeminizde both özelliği yoksa hem UDP hemde TCP için ayrı ayrı açmanız gerekecektir.
modeminizde port açmayı bilmiyorsanız modem markanızı ve "port açma" , "port yönlendirme" , "port forwarding" gibi kelimeleri google amcaya aratabilirsiniz.
Kolay gele![]()
SimRacersTR.Net
aynen sabah erken çıktım evden o yüzden açamadım. ama portları yazdım modemlerinize ayar yapıp sizlerde açabilirsiniz.
SimRacersTR.Net
Sınav haftam olduğu için girip zaman kaybetmek istemiyordum sw açılmış hayırlı olsun eğer toplanıp oynanırsa 1-1.5 saatimi ayırabilirim. Saat belirleyip girsek güzel olur![]()
Varmı nurburgring'de hondalarla dönecek biri
açayım server be yaa![]()
SimRacersTR.Net
Akşam hamachiden server açılıcak herkesin bilgisine cannonball hondalarla roll night planımız var.
https://www.facebook.com/groups/644554095609368/
gruptan takip edebilirsiniz bilgileri modları mapleri ıvır zıvır herşeyi paylaşıyoruz burada hamachi ağlarını falan.
Ben babamın hesaptan gönderdim, kabul ettiler anında.Yalnız kurulum dosyası vs. paylaşılmış halde var mı bu grupta? Eğer kurmayı becerebilirsem meetinglere katılmaya çalışırım.
link konusunda bi güzellik yapcamdiğer siteyi kapadım linkler patlamış tabi doğal olarak
SimRacersTR.Net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)