User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: Ps4 amerikada satışa çıktı...

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sony de çok ak kaşık değil, daha geçen sene menüyü anca Türkçe yapabildi ki bu çok mu zordu?

Türk pazarı diyip bizleri kandırıyorlar malesef dünyanın korsan oyun sıralamasında 1 numara olan rusyada hiç rusça dublajsız en kötü altyazısız oyun bulunmuyor. 21. yy da Türkçe dublajlı ya da altyazılı oyun bulunca bayram ediyoruz gerçekten yazık milletimize.

Oyunçeviri gibi bir çok grup oyunlara ücretsiz Türkçe yama yayınlıyor bunu bugüne kadar koca oyun şirketlerinin yapmaları çok mu zordu?
    rusya her ne kadar korsan devi olsada sadece % de 20 lik bir kısmı geri kalan % de 80 lik kısmı orj ci.

evet aslında türk pazarında konsollar cok pahalı , kadıköy yazıcıoglu iş hanı gibi , eminönü dogubank gibi. yerlerde cok daha uygun.

sony hiç bir zaman microsoftun yaptıgı gibi aşşaglamadı türkleri. microsoft konsolumuzu türkiyede satmayı düşünmediklerini türklerin korsan oynadıklarını ve yasal olarak xbox türkiyede satılmayacaktır dediklerini unutmadık daha. sony bunu hiç bir zaman yapmadı. ama ne oldu tükürküklerini yaladılar 2012 de. her ne kadar xboxta 512 mb gdd3 ram ps3 de 256 gddr3 ram olsada. yine ps3 dedik. tabi arada bi arkadasa gidip forza 4 oynuyorum hani

microsoft zengin fakir belli olsun ona göre rota cizmenin peşinde. ama tek kelime ile türkiyede sıçtılar.

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirarslan34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rusya her ne kadar korsan devi olsada sadece % de 20 lik bir kısmı geri kalan % de 80 lik kısmı orj ci.

evet aslında türk pazarında konsollar cok pahalı , kadıköy yazıcıoglu iş hanı gibi , eminönü dogubank gibi. yerlerde cok daha uygun.

sony hiç bir zaman microsoftun yaptıgı gibi aşşaglamadı türkleri. microsoft konsolumuzu türkiyede satmayı düşünmediklerini türklerin korsan oynadıklarını ve yasal olarak xbox türkiyede satılmayacaktır dediklerini unutmadık daha. sony bunu hiç bir zaman yapmadı. ama ne oldu tükürküklerini yaladılar 2012 de. her ne kadar xboxta 512 mb gdd3 ram ps3 de 256 gddr3 ram olsada. yine ps3 dedik. tabi arada bi arkadasa gidip forza 4 oynuyorum hani

microsoft zengin fakir belli olsun ona göre rota cizmenin peşinde. ama tek kelime ile türkiyede sıçtılar.
    Valla katılmamak elde değil son zamanlarda the last of us,uncharted,god of war (ps3 exclusive oyunlardır hiç bir zaman xboxda oynayamazsınız) gibi Türkçe altyazılı veya direk Türkçe dublajlı oyunları oynarken aldığım zevki hiç bir şeye değişmem. Birde Japonun elektronik alanında yaptığı herşeyi gözüm kapalı alırım bu da ayarı bir mesele benim için.

Almayı düşünen arkadaşlarada şu tavsiyede bulunayım ilk çıktığında biraz sabredin hemen almayın, 3-4 ay bekleyin piyasa otursun. ben 3-4 ay bekleyip almıştım. Hem fiyat biraz daha ucuz olmuştu, halen aynı makineyi kullanıyorum 60gb lık ilk çıkan büyük kasalardan,bir kere bile arıza yapmadı.

Forza konusu ise farklı bir konu ben bile sırf forza için xbox almayı düşünmüştüm, sonradan vazgeçtim bende arkadaşımda gideriyorum forza ihtiyacımı. Sırf forza için xbox almak mantıklı gelmiyor nedense.

Not: Last of Us oynamayan varsa kesin oynasın Naughty Dog yardırmış resmen,Türkçe altyazı ile oyun dahada mükemmel oluyor.

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Alıntı arm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gran turismo 6 ne zaman çıkıyor
    Eylül'de çıkıyor inş.
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı playhard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pek oyun sevmem çabuk sıkılırım.
    Ama bu oyun için ne gerekiyosa almaya hazırım

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zenci kadın güzelmiş.
    en cok ılgımı o cektı.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    crew ps4 için mi ?
    Livestrong

doncarlo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    crew ps4 için mi ?
    PS4 Xbox ve PC için çıkacak.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)