PLAYSTATİON 4 AMERİKADA GÖRÜCÜYE ÇIKTI FİYATI 399 DOLAR CİVARINDA Olacağı Açıklandı.500 GB lık Bir HDD ye Sahip PS4 Konsolumuza Ait Görsel Bir Kutu İçereği ve Biçimide Sergilendi.
CİHAZA AİT TANITIM OYUNU OLARAK DA PS4 VE PS3 E ÇIKACAK OYUNLARDAN BİRİ OLAN WATCH DOGS YAYINLANDI.
Jimmy Fallon's ADLI TV PROGRAMINDA TANITILAN OYUN PS4 ÜN GÖRSELLĞİNİ ORTAYA KOYUYOR.VİDEOYU 1080P FORMATDA İZLEMENİZİ ÖNERİRİM.
...
UBİSOFTUN YAPIMINI ÜSTLENDİĞİ OYUNUN GELİŞTİRİCİSİDE BİR BAYAN İŞTE SİZLERE BU GÜZEL OYUNA AİT VİDEO LİNKİNİ PAYLAŞIYORUM HERKESE İYİ SEYİRLER.
Türkiyeden garantili almak daha iyi olur bence türk pazarınada katkımız olur diye düşünüyorum. biraz daha sabır.. türkiyede piyasaya söylenen tarihten önce düşecektir.
türk pazarına katkıyı yerim ben teknosayı 2000 küsür verip zengın etmektense yarı fıyatından daha düşüğüne kaçak alırım,biraz zaman geçsin yedek parça çip vs olayları gelişince bozulsada sıkıntı olmuyor zaten halledıyorlar 2 saat içinde.
türk pazarına katkıyı yerim ben teknosayı 2000 küsür verip zengın etmektense yarı fıyatına kaçak alırım biraz zaman geçsin yedek parça çip vs olayları gelişince bozulsada sıkıntı olmuyor zaten halledıyorlar 2 saat içinde.
bence türk pazarını yemiyelim çünkü türk pazarına göre türkçe oyunlar türkçe yazılımlar cıkıyor. god of war ı türkçe oynamak çok güzel bence GT5 , KILLZONE , UNCHARTED gibi.
hea xbox alsa al derim türkiye için hiçbirşey yapmadılar aşşaglamaktan baska..
Ps1 de ps3 de ilk çıktığı zaman almıştık bunda da geleneği bozmıcaz eylülde türkiyeye gelir gibi duruyo kasıma kalmaz
MBALP Nickli Üyeden Alıntı
Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..
bende heycanlandım baya , ps4 sitelerinde cıktı haberlerı gelince. hemen haber verim dedim bizim hızlı cocuklara sene sonuna kalmıcak diye düşünüyorum. cıksada aksamları NFS , GT Multi yapsak xD
Bu oyun ps 3 mi yoksa 4 mi çıkıcak uzun zamandır hayal ettiğim oyunu sonunda yapmişlar
MBALP Nickli Üyeden Alıntı
Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..
bence türk pazarını yemiyelim çünkü türk pazarına göre türkçe oyunlar türkçe yazılımlar cıkıyor. god of war ı türkçe oynamak çok güzel bence GT5 , KILLZONE , UNCHARTED gibi.
Kesinlikle katiliyorum
Bu oyunlari turkceye ceviren 23 studios cok yakin arkadasimin ve bu oyunlarin turkce devamlarinin anca orjinal alimiyla devam edecegini soyluyor
hakotech Nickli Üyeden Alıntı
3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..
sony de çok ak kaşık değil, daha geçen sene menüyü anca Türkçe yapabildi ki bu çok mu zordu?
Türk pazarı diyip bizleri kandırıyorlar malesef dünyanın korsan oyun sıralamasında 1 numara olan rusyada hiç rusça dublajsız en kötü altyazısız oyun bulunmuyor. 21. yy da Türkçe dublajlı ya da altyazılı oyun bulunca bayram ediyoruz gerçekten yazık milletimize.
Oyunçeviri gibi bir çok grup oyunlara ücretsiz Türkçe yama yayınlıyor bunu bugüne kadar koca oyun şirketlerinin yapmaları çok mu zordu?
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.