ps store daha ucuz olcak.
ama ordada indirme dert.
bağlantısına güvenen direk ordan alsın.
cd falan uğraşmayın
Printable View
ps store daha ucuz olcak.
ama ordada indirme dert.
bağlantısına güvenen direk ordan alsın.
cd falan uğraşmayın
Eğer gerçekse tech crew kurulsun.Araba alıp katliam yaratalım kimse elimize su dökemez.Görev harici otoyola cıkar roll falan yaparız asdhghsadhsadghsdaa :D
tech crew olarak başarılı olacağımıza inanıyorum :D
bide ben bişey sormak istiyorum bende xbox varda orjinal olmayan oyunları oynanabilen xbox playstationdaki çipliler gibi yani , ben aldıgım gta 5i cd ile oynayabılır mıyım xboxda
anladım bilgiler için teşekkürler oyunu aldıkdan sonra onlınesini alıyım tekrar satarım gta 5 i :D
pc ye çıkacak mı ?
benim ps3 ilk çıkan makinalardan, uzun süre güncelleyememiştim aleti her seferinde hata veriyordu ve internete bu yüzden bağlanamıyordum. En son sinirlenip kırdırdım. Bu oyunu oynayabilmek için makinayı eski haline getirip güncelleyebilirmiyim. Eski haline getirsemde tekrar güncelleyememe problemi ile karşılaşırsam, güncellemenin başka bir yolu varmıdır
herkez ps3 içinmi alırım ederim diyor, pc içinmi anlamadım ben :D
wifi ilemi bağlanıyorsun kablo ilemi ? yani internet test yaptığında ne hatası alıyorsun ?
wifi ile bağlanıyorum. güncellemeyi yüklemeye başlıyor önce, sonra hata veriyor belli bir yüzdeye gelince. İnternete bağlanmada sorun yoktu ama güncelleyemediğim için online oyun oynayamıyordum, yanlış hatırlamıyorsam ps store ada giremiyordum.
verdiği hatanın kodu falan varmı ne yazıyor ?
kablo ile dene birde istersen ps store de güncelleme aldı o yüzden girmiyordur
hatırlayamıyorum kodunu, kırdırdıktan sonra bir daha denemedim ama uzun bir süre güncelleyememiştim 2 3 ay boyunca, şu anda denersem hem güncelleyemem hemde kırdırdığım boşa gider diye düşünüyorum. Güncelleyebileceğimden emin olsam tekrar deneyeceğim.
oyun 10 gb idi.
nasıl olduysa 17 olmus storeda.
ilk gunler saldırmayın ben fmyi öyle aldım 1 hafta sonra 50 dolardan 5 dolara düştü..
ben bugun siparişini verdim storede 149tl ama disk olarak almak tercihim o yüzden gittigidiyordan herzaman aldığım bir satıcıdan 159tl ye aldım :)
gta çok kısa surede ucuzlamaz bence bu arada online deneyen varmı ? oyunla ilgili genel yorumlar nasıl :)
gta v en uygun nereden alabiliyoruz :S
Gta online 2 hafta sonra açılacak diye bir söylenti vardı acele etmemek gerek.
17 ekimde kadıkoyden 150tlye aldım. Dün gece nerdeyse sabaha kadar oynadım. Grafikler herşey mükemmel :)
Detaylı bilgi isteriz :D
abi ben hep bu adamdan alıyorum
GTA 5 (V) PS3 OYUN ((( WORLDBAZAAR ))) GittiGidiyor'da 93946826
bugun sipariş verdim piyasada elden 150 burda gg komisyonuyla 159 kargo bedava hiç uğraşmayıp alıyorum ben benimki büyük ihtimalle 2 güne gelir :)
Xbox için çıkmadı mı ya ;(
xbox için var gg de gordum ben
Ben PS Store`dan aldim.Aksam 23:30 indirmeyi baslatip biraktim.Saniyede 1 Mb olarak indi bende.Sabah kalktigimda bitmisti.Indikten sonra yaklasik 25-30 dk`lik bir kurulum yapiyor.Disk takintisi yoksa PS Store`dan alinabilir.149 TL fiyati var.Ben bugune kadarki alisverislerimde herhangi bir sikinti yasamadim.Baglantim da o kadar iyi olmamasina ragmen...
biraz bekleyin.
ben bi oyunu pre-order dalgası ile alma hatasını 1 kere yaptım bidada yapmam.
1 aya kalmaz storede 89tlye düşer
160 nakite spotçudan aldım oynuyorum 5 i keyifli oyun yapmışlar şimdilik %25 lerdeyim bakalım :)
bu akşam başladım güzel güzel :)
PC cıkana kadar aylar geçer, sırf bu oyun için xbox alabilirim :D
1-2 gün oynadım arkadaşta. Hastası oldum. Y.dışında bir arkadaşım var ondan istedim ama fiyat 50€ olunca vazgeçtim.
oyunun oynanabilirliği güzel ama araç kullanımına alışmak lazım
oyunda birden fazla karakter varken senaryoda karakter arası geçiş yapabiliyorsunuz hatta kopeğin gozunden bile konuya dahil olunabiliyor :)
xbox için online daha açılmadı galiba
Arkadaşlar bu istanbul avrupa yakasında kopya x box oyunu satan nere var