bende dün aldım oyunu, psn faberge43. Bilmiyorum nasıl oynayacağız ama her türlü teklife açığız :D
Printable View
bende dün aldım oyunu, psn faberge43. Bilmiyorum nasıl oynayacağız ama her türlü teklife açığız :D
Gta online ekimde açılıyor arkadaşlar bende sizlerle oynamak isterim hep beraber açıldığı zaman.
oyun gta4ün oyun motoruyla aynı mı? Bir trailer izledim de çok benziyor
edit:yanlış video sanırım başka bir tane daha izledim o da çok iyi ve 4le alakası yok :D
gamertag:sayginb16
daha oyunu acıp bakmadıgımdan soruyorum socıal club vardıda benmı gormedım : )
1haftadır hıc dıkkatımı cekmedıde
bende şu an 39 mblık bir güncelleme yapıyor sonrasında sanırım online açılmış olacak :)
xbox ta oynayan varmıdır ?
Bende bulamadım nerden arkadaş ekleyeceğimizi:):) direk social club web sitesinden mi ekliyoruz acaba?
bugun gelen güncellemeyle sanırım kendisi açıyor hesabı cep telefonuma psn den olan arkadaşlarım eklendi
beni ekleyin bir deneyelim :) onursumer olarak
faberge,agah ekledim.
bende kabul ettim, yalnız psn den atıyor sürekli. Yarında iş var ben yatar :D yarın akşam oynayalım.
Tamamdır hallettim, nick veren Herkesi ekledim:) Karakus26 benimde oyunda ki ismim. Crew kurulmadıysa kuralım bir an önce, namımız yürüsün:D
ekleyenleri kabul ettim :) crew kuruldu herkeze davet atıcam :)
Tamam daveti bekliyorum o zaman. Aslında oyundayım şu an ama maalesef bağlanamıyorum online moda. Karakter oluşmaktan bıktım artık
ben social club olayını hala çozmuş değilim euheuhe şu guncelleme geldi bişeyler oldu kendiliğinden karakte yarattım isim vs koydum şimdi bağlı gozukuyor da nick falan seçmedim ilk başta kendi isim atıyor sanırım
ikindi vakti denemiştim, karakter kurdum fakat oyuna bağlanamadım. rockstar'ın sunucusuna ağır yük binince kaldıramamış, sıkıntıyı gidereceklerini söylediler.
lütfen şurdan bi üyelik alsana, az bişi denicem :D:D:D
http://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/
Solo mod'a girdim şimdi online'da. Akşam 6 gibi girdiğimde yarışa git dedi ama yarış yoktu:) bakalım şu an durum ne
yazılanların hepsini ekledim.
psn: haRdwoRdkinq
ben de dns hatası alıyorum, hayırdır inşallah .
bizimde alma vaktimiz geldi anlaşılan :) başlasın online'lar
bende hiç ümit kalmadı. Şu amerikalılar uyusunda tekrar denerim artık. Askeriye'den uçak çıkarabilen var mı bu arada? Görev değilde random olarak? Ne zaman girsem tanklar uçuruyor beni göklere:D
Bu amerikalilar sabahlar desek ortalama 7-10 saat arasi fark var aramizda desek oglen 3 te dalalim online a beyler:D
sonunda yaa
beyler hemen not düşeyim son güncelleme gelmeden once social club a benim gibi üye olmayan varsa
güncellemeden sonra kendisi uyelik açıyor boşuna debelenmeyin
hemen pc den bu adrese girin şifremi unuttum diyip psn mail adresinizi yazın sonrasında zaten bilgilerinizi güncelliyorsunuz
kullanıcı adım onursumer ekleyin garip bi nick vermiş onu düzelttim :)
Onursumer diye arattim ama bulamadım bi kontrol edin ister:) bu arada şu an oyundayım, ilk 2 görev bitti. Yavaştan başlayalım:)