İzmir bit pazarında 125 TL'ye bulunmakta fakat biraz aramanız lazım bitmiş çünkü çoğu dükkanda gelecek diyorlar. Arkadaşlarla 3 tane aldık aynı yerden xbox için 300TL verdik adama. xbox için pek satamıyoruz diyip bu fiyata verdi adam.
Printable View
İzmir bit pazarında 125 TL'ye bulunmakta fakat biraz aramanız lazım bitmiş çünkü çoğu dükkanda gelecek diyorlar. Arkadaşlarla 3 tane aldık aynı yerden xbox için 300TL verdik adama. xbox için pek satamıyoruz diyip bu fiyata verdi adam.
nasıl bitirdiniz ya gerçi ben okuldan işten oyle sık sık oturup oynayamıyorum arada kardeşim devam ediyor şuan için senaryo güzel ve akıcı :)
Bende bugün bitirdim oyunu. Tek kelimeyle mükemmel. dinamikler, görevler ve şehir ortamı şahane. Son görevler de efsane:) bitirmek kolay değil aslında, uzun bir hikayesi var. İngilizcesi benim gibi kıt olanlar zorlanacak bazı görevler de:) kısacası oyunu kesinlikle tavsiye ederim, Rockstar son noktayı koymuş.
Cok hizlisiniz beyler daha %40 lara geldim anca 3 gunde.Bir tane net hata yakaladim kapilar kilitli kaldi duvardan arkasi gozuktu grafik hatasi olarak falan bende duvara kafa ata ata kendimi oldurup bastan baslattim bir dahada yapmadi bu olu taklidi yaptigimiz morgda cana geldigimiz bolum :D online ciktiginda asil keyifli olacak gibi gozukuyor..
millet oyunu bitirdi biz daha pc ye çıkmasını bekliyoz :D PS4 çıkınca ondanmı alsak napsak :D
bu arada araclar bence cok keyıflı olmus porsche farlı mınıdekı sc sesı cok gercekcı :)
modıfıye olayınıda motorda stage koymaları turbo koymaları cok ıyı olmus hosuma gıttı
Abi kac gorev var oyunda? Herkes bitirmis ?
valla gorev sayısı çok zaten birden fazla karakterle oynanıyor
ben şuana kadar anca %20 ye geldim bugun :) ama senaryo çok akıcı kesintisiz oynanırsa kısa surede bitirilebilir vaktim yok oynayamıyorum ben :)
Trevor manyak herif ya :) Chop'ta ölümsüz herhalde o kadar arabanın altına attım bir şey olmadı. :)
beyler güncel şu koca şehri istanbulda kopya x box oyunu satan yok mu yaw herkes mi zengin arkadaş :D
kopyaya hayır :D orjınal satılsınkı turkce oyun destegı artsın bence artık sınıf atlamamız gerekıyor bu konuda
Kopya alsan online oynayamayacaksın ne işe yarayacakki?
GTA online tadı başka.
oyunun ana senaryosunu bitirdim şuan gizli ve yan görevlerdeyim. senaryo aşırı akıcı ve devamı gelicek DLC olarak. franklin önplanda olacak gibi söylentiler var ki hikaye bu doğrultuda. 19unda aldım oyunu toplamda 60 saat+ oyun sürem var :D online ı merakla bekliyoruz :D
gta aldık onlineı kuramıyoruz_? nasıl yapıcaz_? hiç bir yerdede yok gösterim_? tüm haritayı açmak mı gerekiyor_?