evet evet benim mesajı şimdi gördüm :)
Printable View
Bende bulamadım nerden arkadaş ekleyeceğimizi:):) direk social club web sitesinden mi ekliyoruz acaba?
bugun gelen güncellemeyle sanırım kendisi açıyor hesabı cep telefonuma psn den olan arkadaşlarım eklendi
beni ekleyin bir deneyelim :) onursumer olarak
faberge,agah ekledim.
bende kabul ettim, yalnız psn den atıyor sürekli. Yarında iş var ben yatar :D yarın akşam oynayalım.
Tamamdır hallettim, nick veren Herkesi ekledim:) Karakus26 benimde oyunda ki ismim. Crew kurulmadıysa kuralım bir an önce, namımız yürüsün:D
ekleyenleri kabul ettim :) crew kuruldu herkeze davet atıcam :)
Tamam daveti bekliyorum o zaman. Aslında oyundayım şu an ama maalesef bağlanamıyorum online moda. Karakter oluşmaktan bıktım artık
ben social club olayını hala çozmuş değilim euheuhe şu guncelleme geldi bişeyler oldu kendiliğinden karakte yarattım isim vs koydum şimdi bağlı gozukuyor da nick falan seçmedim ilk başta kendi isim atıyor sanırım
ikindi vakti denemiştim, karakter kurdum fakat oyuna bağlanamadım. rockstar'ın sunucusuna ağır yük binince kaldıramamış, sıkıntıyı gidereceklerini söylediler.
lütfen şurdan bi üyelik alsana, az bişi denicem :D:D:D
http://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/
Solo mod'a girdim şimdi online'da. Akşam 6 gibi girdiğimde yarışa git dedi ama yarış yoktu:) bakalım şu an durum ne
yazılanların hepsini ekledim.
psn: haRdwoRdkinq
ben de dns hatası alıyorum, hayırdır inşallah .
bizimde alma vaktimiz geldi anlaşılan :) başlasın online'lar