bende hiç ümit kalmadı. Şu amerikalılar uyusunda tekrar denerim artık. Askeriye'den uçak çıkarabilen var mı bu arada? Görev değilde random olarak? Ne zaman girsem tanklar uçuruyor beni göklere![]()
bende hiç ümit kalmadı. Şu amerikalılar uyusunda tekrar denerim artık. Askeriye'den uçak çıkarabilen var mı bu arada? Görev değilde random olarak? Ne zaman girsem tanklar uçuruyor beni göklere![]()
Real Cars, Real Roads.
Bu amerikalilar sabahlar desek ortalama 7-10 saat arasi fark var aramizda desek oglen 3 te dalalim online a beyler![]()
sonunda yaa
beyler hemen not düşeyim son güncelleme gelmeden once social club a benim gibi üye olmayan varsa
güncellemeden sonra kendisi uyelik açıyor boşuna debelenmeyin
hemen pc den bu adrese girin şifremi unuttum diyip psn mail adresinizi yazın sonrasında zaten bilgilerinizi güncelliyorsunuz
kullanıcı adım onursumer ekleyin garip bi nick vermiş onu düzelttim![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Onursumer diye arattim ama bulamadım bi kontrol edin isterbu arada şu an oyundayım, ilk 2 görev bitti. Yavaştan başlayalım
![]()
Real Cars, Real Roads.
En az 6 kere karakter yarattim ama hep yok oluyor bastan karakter yaratiyorum sanirim online hala duzelmedi![]()
online şükür giriş yapabildi , ama otoparkta yarışa mı ne girdim launch session yazıyo bekliyorum yarım saattir, arkadaş falan mı bekliyor acaba. bu arada iletişimi kolaylaştırmak için face kullanıyorsanız /agahkah ekleyin![]()
bence online kısmının oturması biraz vakit alıcak o yüzden pek denemedim story kasıyorum bitirsem rahatlıcam![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Ben 1-2 saat önce girdim 4-5 görev yaptım, sonra random gezdim sehirde. Yabancılar gördüğü anda ateş açıyolar anlamadığım şekildeneyse ki 1 kere öldüm sonra bende onlara uydum
güzel bence ama hep beraber çok daha zevkli olacak
Real Cars, Real Roads.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)