Beyler oyuna giriyorum birazdan, online olan varsa istek atın
Real Cars, Real Roads.
Karakuş Nickli Üyeden Alıntı Beyler oyuna giriyorum birazdan, online olan varsa istek atın
Agah Nickli Üyeden Alıntı Çok eğlendim birader ben ahahahaahah adalet dağıttık resmen
Karakuş Nickli Üyeden Alıntı Çok eğlendim birader ben ahahahaahah adalet dağıttık resmen gayet iyidi 20 bin para kastım çaktırmadan 16 bin kaybettim çaktıraraktan
Agah Nickli Üyeden Alıntı gayet iyidi 20 bin para kastım çaktırmadan 16 bin kaybettim çaktıraraktan senin paralar galiba bende lan
Sadık Özyer Nickli Üyeden Alıntı Aranızda nos kullanan var mı ? Küçük hacimde işe yarar mı ? McKrop Nickli Üyeden Alıntı olur tabi klimaya bağlarsın yazın sıcak havada ferahlatır
Agah Nickli Üyeden Alıntı gayet iyidi 20 bin para kastım çaktırmadan 16 bin kaybettim çaktıraraktan parayla sıkıntım şimdilik yok oyunda maksat makara
low&slow Nickli Üyeden Alıntı senin paralar galiba bende lan kanka kaybettiğim paranın yarısı kadar paran yok artizlik yapma şimdi burdan Karakuş Nickli Üyeden Alıntı parayla sıkıntım şimdilik yok oyunda maksat makara benim var valla, ev almam lazım. evde plan yapıp banka soygununa, büyük vurguna gidicez
Agah Nickli Üyeden Alıntı kanka kaybettiğim paranın yarısı kadar paran yok artizlik yapma şimdi burdan benim var valla, ev almam lazım. evde plan yapıp banka soygununa, büyük vurguna gidicez Heee o zaman iş başka
Karakuş Nickli Üyeden Alıntı Heee o zaman iş başka aynen keşke bi hatıra fotoğrafı cekseydik aklıma şimdi geldi
Agah Nickli Üyeden Alıntı aynen keşke bi hatıra fotoğrafı cekseydik aklıma şimdi geldi Yarın yapalım inşAllah
Karakuş Nickli Üyeden Alıntı Yarın yapalım inşAllah kesinlikle yapalım gece uyumazsanız biz sabaha kadar oynıcaz
Agah Nickli Üyeden Alıntı kesinlikle yapalım gece uyumazsanız biz sabaha kadar oynıcaz Yok yaw uyurum ben birazdan yine aynı saatler oynayalım yarında
online oynamak için ne yapmak gerekiyordu anlatında dalarım belki
Livestrong
Karakuş Nickli Üyeden Alıntı Yok yaw uyurum ben birazdan yine aynı saatler oynayalım yarında biz genelde gece 12 sabah 8 arası kovalıyoruz herzaman bekliyoruz S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı online oynamak için ne yapmak gerekiyordu anlatında dalarım belki ps3, orjinal gta5, internet bağlantısı
Agah Nickli Üyeden Alıntı ps3, orjinal gta5, internet bağlantısı onları biliyoruz social club dan üyelik mi almak gerek ?
S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı onları biliyoruz social club dan üyelik mi almak gerek ? şart değil ama almak iyi olur hem kolaylık sağlar istatistiklerini görüntülemede vesaire, hemde arkadaşlıkta falan
psnde eklıyın benıde oynarken onlıne gorursenız davet atın
psn&Live id: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R
oyuna giriyorum gören olursa invite beklerim, görürsem atarım
social club a üyede olduk , nick: S.ozeren ekleme falan var ise talepleri bekliyorum psn'de :sametozeren
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları