Horizon 2 30 Eylül'de 360 ve One için geliyor videolardan baya geliştirdikleri görülüyor, araç listeside bence çok iyi bakalım nasıl olacak.
http://www.forzamotorsport.net/en-us...launch_trailer
Horizon 2 30 Eylül'de 360 ve One için geliyor videolardan baya geliştirdikleri görülüyor, araç listeside bence çok iyi bakalım nasıl olacak.
http://www.forzamotorsport.net/en-us...launch_trailer
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Oyun bittikten sonra save replay, ardından career modunda my media var. Orada fotoğraflarınız, videolarınız ve yaptığınız filmleri görebilirsiniz. Ardından save strofront diyerek internet'e yükleyip arkadaşın verdiği link'i tıklıyarak indirebilirsiniz. Benim en çok merak ettiğim araçlar Civic type r, BMW M3,M4 (eğer var ise). Onun dışında oynanabilirlik ve görsel modifikasyonlar. FM4'e göre fark var mı? Daha fazla tampon, kaput vb. gelmiş mi? Bir de merak ettiğim şey arac'a setup yaparken eski oyuna göre iyileştime var mı? Belki biliyorsunuz. Gran Turismo da ecu tuning bile yapılmaktadır. FM5'te var mı?
FM4'te en gıcık olduğum 2 şey vardı. Yarıştayken suggested line, abs, tc aç kapat yapılamıyordu. Bir de oyun ayarlarından HUD display de MPH/KMH çevirdikten sonra araç hız göstergesini KMH yaptıktan sonra beygir'ikw ve ağırlığı da KG. olarak gösteriyordu. MPH'de ise beygir'i HP, ağırlığı ise LBS olarak gösterip beni deli ediyordu. İstediğim gibi göremiyordum bir türlü. Tabii bu 2 yıl önceydi. Şimdi FM5 alsam mı diye düşünüyorum. Bir de merak ettiğim bilgisayar ile yarışırken araçların size çarpma oranı nedir. Virajlar da falan dan, dun girişiyordu yarış çizgisini takip ettiği için ve sürekli onlarla uğraşıyordum. Ama oyun robotunun önünde freni asılın arkanızda çarpmadan durabiliyordu. Sonrasın da sizi geçiyordu. Oyun motoru hakkında da detaylı bilgi verirseniz sevinirim.
kw hp olayı devam ediyor malesef ama diğer yönleriyle bence kusursuz
4 de olmayan özelliklerden biride hosuma en cok gideni egzos upgrade nden sonra aracın sesının tamamen degısmesie36 egzos headers değişiminden sonra eisenmann lı gibi sesler çıkarıyor
![]()
Cvk Rs
Yarış bittiğinde save replay yaptım daha sonra home daki forza tv ye baktım ok orda kaybettiğim video duruyor fakat forzamotorsports.net e girince çektiğim fotolari görüyorum videolar kısmı boş acaba yapmadığım birşey mi arkadaşlar ?
Where can I see my replays?
The game stores two different types of replays. Completing a lap in circuit mode (Free Play, Career, Multiplayer) automatically saves a replay of your fastest lap for that track and class. These can be viewed under Rivals in the Time Attack section, by selecting your (or any) gamertag and View Replay. If you select Save Replay after a race, these are stored in Forza TV on the main game menu where you can also see and search for other community member saved replays.
How do I upload and share a replay?
Shared Replays are found in the Forza TV menu, where other players can see them in game, but Replays cannot be edited or uploaded to FM.net from within the game. Xbox One apps can be used to share recorded game clips to the internet.
How do I upload and share a recorded game clip?
To upload game video clips to the internet, use "Xbox, Record That" or GameDVR and Upload Studio. Saved clips can be found on the dashboard in your Profile and in the Upload app, where you can choose to save them to OneDrive (and ultimately other hosting services such as YouTube). You can also save recorded broadcasts from the Twitch app using your www.twitch.tv channel settings (Videos on Demand).
Kardeşim video paylaşma muhabbetini bulamadık daha telden çektim sesler tam gelmeyebilir kusura bakmayın artık orijinal kayıt olmadığından nissan skyline gtr stock
Forza 5 nissan skyline gtr r34 stock: http://youtu.be/XX4085rltcw
Horizon 2 de tune setup ve online da trafik olayına girmişlerse süper olur. gta da makas kovalamaktan kurtuluruz![]()
forza 5 te bi benmi km sayacının ilerlememesine takıldımkeşke o detayıda çozselermiş
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Umut melek cektigin video super. Oyunun sesleri ve görüntü detaylari beni benden aliyor. Gt6 oynuyorum 8 silindir arabanin sesi vijjjjjjjj diye cikiyortype r la kesici show videosu atacak var mi
![]()
TB4BSA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)