Ps4 ve xbox one arti oyunlar en az 2500 luk olursunuz.Ne gerek var ps4 e o paraya forzanin yanina direksiyon alinir![]()
Ps4 ve xbox one arti oyunlar en az 2500 luk olursunuz.Ne gerek var ps4 e o paraya forzanin yanina direksiyon alinir![]()
Sakallı araç sesleri konusunda işin hakkını vermiş. Helal olsun.
Fanatec ler şimdilik yalan. Microsoft Fanatec e resmen kazık attı. Sen git Forza adında direksiyon yaptır ama yeni oyunda çalışmasın. Yazık valla.
Fanatec geçenlerde bir açıklama yaptı. Yazılım ile değil ama belki bir adaptör ile çözüm bulunabilirmiş. Ama burada konunun Fanatec ile pek alakası yok. Microsoft uygun gördüğü taktirde yapılabilecek .
Sanirim fanatec bir adaptor ve firmware update iyle kullanicilarini koruyacak. Ondan sonra yeni urun cikma ihtimali cok yuksek
arkadaşlar bıraz gec yazdım kusura bakmayın hem iş yoğunluğu hemde vakıt bulamadım oyuna oyun demeye bın sahıt ıster... acaıp sımulasyon bısey olmuş araç ıcı grafıklerı muazzam seslere ınanamadım bıde surround sisteme bağlarsanız daha fena olur artık bluray olduğu ıcın ıkı DVD falan uğraşmakta yok zaten oyunu alayım dıye kasmayın Xbox one da çıkan butun oyunları ındırebılıyosunuz... ben dun nfs rıvals ı ındırdım onunda grafıkler sesler muazzam 300 le drıft yapıp vıraj dönmek ıcın falan fena güzel oyun vıdeo yuklemedım cunku yeterince vıdeo var ayrıca upload dıye bı ozellık gelmıs vıdeolarını dırek youtube a yukleyebılıyosunuz ama en güzel ozellık butun oyunları dıgıtal olarak ındırebılmemız sağda solda forza aramaya gerek kalmadı makına kınectıyle beraber satılıyor tv tanıma ozellıgı falanda var oyundan çıkmada menüde gezebılıyosunuz forzanın career moduna alışamadım bıtek garıpgeldı menüler falan bıde araba satın alırken marka marka çıkmıyor hepsı aynı menüde çıkıyor yanyana belkıde vardır ben bulamadım.... sormak ıstedıgınız bısey varsa vakıt bulunca yazarım...
ayrıca satılık Xbox 360 12 adet orjınal yeni oyun iki adet controller wireless adaptör controller sarj cıhazı 500 tl...
Godzilla...
Adamlar aşmış ,tabi böyle karşılaştırma izleyince forza 4 gözden düşüyor halbuki bizi doyururdu sese
HD izleyiniz...
Forza 5 vs Forza 4 Koenigsegg engine sound - YouTube
Forza 5 oynamak istiyorum
Şunun bi slim i falan kıvır zıvırı çıksa da one kasası eskise ucuzlasa falan![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Forza 5 'i 60 dolar verip bide pistlere ve arabalara ekstra bi 50 dolar daha verince insana koyuyor.
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)