bora vr6 yı gıdıklayıp bir ring videosu çeksen , çok mu şey istemiş olurum :9
Printable View
Alma alma, gt7 ye kadar idare etsin :)
Beyler peki ay yüzeyinde uzay aracını sürdünüz mü :)
arkadaşlar gt5 ten sonra illa al dıormusunuz ?
Kesinlikle alinmali...
Psn: Batwohan oynayan varsa eklesin arkadaşlar internet üstünden :) ifade alınır :D
Beyler, bende gt5 var , iyi de oynuyorum , ama oyunu tam anlamıyla bitirmiş falan degilim,
gt6 'ya direk geçsem mi ? daha takılsam mı ? ağzım sulandı iyice..
bir de bu gt6'yı nasıl ediniriz ?
Tam anlamıyla kavradıysan sıkıntı olmaz.İlla bitircem diye bir kaide yok. :)
Gittigidiyordan satın aldım ben play station store'dan da alabilirsin ama direk cihaza yüklenir.
Ben sevmiyorum öyle.Disk olacak,kutusu vs. :D
Aynen ben de kutu'lu konulu şeyler seviyorum :)
Aranıyorum şuan gg'da :P
15. Yıl serisi almasınızı öneririm alacak arkadaslara.. Hala satıştamı bilmiyorum ama oyun içinde kolay kolay sahip olamayacağınız araclara sahip olursunuz.
Suan garajda 35 taneye yakın araba var.. o araclar olmasaydı işim işti.
Frenler update ediliyor, nitro var, jant çeşitleri geniş ve ölçüyü kafana göre seçiyosun, 15",19" vs gibi yani. ClioRs, MeganeRs dediginiz gibi çok keyifli. Ay'da araç sürdüm ama çok sinirlendim kapattım hemen:D sabır istiyor biraz. En keyifli özel etkinlik, Goodwood Festivali. Çok zevkli hele ki grupB Audi Quattro s1 ile inanılmaz zevkli:)
ben de eskiden kutulu vs severdim ama simdi kasmıyorum :) hem ödünç verip de kimdeydi diye unutmuyorum hem de harddiskden daha hızlı yükleniyor :)
evet oyun hdd den çalışınca fazlasıyla hız farkediliyor. Zaten gt5 dosyaların makinaya yüklenmesi bu hızlı loading ekranları içindi.
aranızda redbull 2013 aracını goodwoodda altın alarak süren oldu mu :) dual shock ile oldukça zor ama ben yaptım :)
ses konusunda bi sorum var ben değinmiştin. Aracı dış kameradan kullanınca motor sesi bir süre sonra kısılıyormu kendiliğinden ? Bende öyle oluor gt5 dede vardı.
Yeni birşey daha keşfettim. Toz toprağa girince araçta tozlanıyor :)
Yeni bir update yükledi makinam ama ne oldu bitti yazmıo hiç bi yerde changelog yok.
Son olarak tekrar söylüyorum, goodwood serisi çıktıkça tamamlayın , hem deli para veriyor hemde güzel araçları hediye ediyor :)
Gerçekten çok zorladı, Redbull ile Goodwood:) 15 dk uğraştıktan sonra 30.601'lik zaman ile aldım altın kupayı.
oyun alınmalı yani...
bende kutulu alıcaktım sonradan gaza geldim 15.yıl versiyonu preorder yaptım garajım araba dolu hediyeler sağolsun ilk yarışlarda sıkılmadım bu sayede :D
acaip hızlı çalışıyor menü geçişleri vs hiç farketmiyor
ayrıca gt5 den direk geçin :D
Onur sen direksiyonla oynuyorsun değil mi..
Normal disklede oynandığında farkedilebilir derece'de hızlı oyun.
ne güncellemeymiş be ya :D
1m crediyi yükleyebilen varmı?
ayrıca oyunda türkçe dil seçeneği yok?
gg 'dan satın mı alalım, nasıl yapalım, modem'in kabloyu ps3 'e takıp kablolu mu indirelim hızlı şekilde, yol gösterin azıcık :)
Torrent ile iniyo bakalım.
bunlar da benim amatör çalışmalarım :) Diablo GT şahane bir araçmış bu arada. kontrolü keyfi sesi efsane :)
http://u1312.hizliresim.com/1j/9/vc82u.jpg
http://u1312.hizliresim.com/1j/9/vc83n.jpg
http://u1312.hizliresim.com/1j/9/vc83x.jpg
sende bi okuzluk yok aynı durum bendede var :D çok zor ya millet nasıl yapıyor çozemedim
direksiyona binbirturlu ayar yaptım genede çok zorlanıyorum bildiğin eziyet yani
feedback ayarını düşük tutmak gerekiyor yoksa tutamıyorum direksiyonu
o sorunun cevabını bende arıyorum pre order 15. yıl aldık ortada kredi yok :D
kırık ps3 içindir :D
Hayatımız korsan. Kırık PS3 için. 6 ay sonra tekrar açıcam PS3 sanırım. Zaten toplamda sıfır cihazı 24 saat kullanmamışımdır. :)
Su x bow ne gereksiz bi aractir ya
Türkçe olmuyo bu yaaa
Bende de Türkçe yok. İngilizcem'de pek iyi değil, güzel bi muhabbet varsa açıklamalarda, kaçırdım demektir:D
olur mu yahu, r versiyonunu modlayınca çıldırıyor :D
Oyunu cfw'li konsolda oynayanlar için bir haberim var, DLC unlocker pkg'si yayınlandı :D bu sayede orijinal oyun alınca verilen toplamda 25 adet olan özel 15th anniversary araçlarına sahip oluyoruz :D değeri milyonlarca kredi, bu çok iyi oldu işte. ilerde gelecek olan araç-pist ve bilimum dlc'ye bu şekilde sahip olabileceğiz :)
http://0.arenabg.com/torrents/gran-t...no-rar/372149/
şu oyunu nasıl türkçe yapcam....bilenler sölerse sevinirim