Türkçe olmuyo bu yaaa
Bende de Türkçe yok. İngilizcem'de pek iyi değil, güzel bi muhabbet varsa açıklamalarda, kaçırdım demektir![]()
Real Cars, Real Roads.
olur mu yahu, r versiyonunu modlayınca çıldırıyor
Oyunu cfw'li konsolda oynayanlar için bir haberim var, DLC unlocker pkg'si yayınlandıbu sayede orijinal oyun alınca verilen toplamda 25 adet olan özel 15th anniversary araçlarına sahip oluyoruz
değeri milyonlarca kredi, bu çok iyi oldu işte. ilerde gelecek olan araç-pist ve bilimum dlc'ye bu şekilde sahip olabileceğiz
http://0.arenabg.com/torrents/gran-t...no-rar/372149/
Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor
Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor
Bu arada oyunu Türkçe dile çeviremeyen arkadaşların cihazlarının sistem dili Türkçe mi ? Eğer değilse değiştirsinler. Sonrasında GT6 da Türkçe olması lazım.
ps3 arıyorum gt6 lı hemen bugün alabilirim etrafında satan varsa yeşilköydeyim yakın çevreden de alırım
ikinci el sıfır farketmez bildiğiniz kampanya varsa da değerlendiririm. ps4 bulamadım zaten ilk almakta istemiyorum 6 ay geçsin oyunları çıksın en azından
bölge kodu pal olupda benim gibi Türkçe yapamayanlar için ; küçük bir güncelleme çıktı ve ayrıca yukarda bir arkadaş ayarlardan ps3 ü türkçe dilinde kullanın demişti onuda yaptım oyun şuan Türkçe oldu
Beyler oyuna BMW M4 geldi !!!
seasonal events kısmında yarışıyorsunuz, bronz almak yetiyor araca sahip olmak için. sesi ve sürüşü çok güzel kaçırmayın bunu![]()
Bu ulusal b yarışlarında araba almaya zorluyor bazı yarışlar mesela 90 lar Japon araçları , fr , ff tipi falan Japon için 95 sti aldm 27 bine satiyim dedm bitirince 8 bine alıyo galericilerden beter yemin ederimaraç almak zorundayız değil mi ?
Bu arada clio rs 2011 turboladım fena gidiyor![]()
en mantıklı gt6 'nerden alınır, alanlar link vs fişekler misiniz![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
sesler rezalet, arabaya çarpıyorsun hala dup dup bidon sesi geliyor, doğru düzgün hasar modellemesi yok, hasarların arabaya etkisi yok... Senelerdir söyleniyor bunlar değişen bir şey yok
Yazık Forzanın çok gerisinde bence artık Gt serisi, aldık oynıycaz gene ama bu eksikler varken bana nedense artık simülasyon gibi değilde daha arcade bir oyun gibi gelmeye başladı Gt...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)