User Tag List

Sayfa 9/21 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
394 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Gran Turismo 6

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim downgrade nedir hiç bilmiyorum inan. ben 2-3 senedir gt5 için kırdırmadım güncellemeleri alabilmek için falan ama artık ps4 çıktı falan nasılsa alıcaz bi konsol ilerde. madem öyle bunu kırdırayım dedim. maksadım sorunsuz çalışan ve birçok oyunu yükletebileceğim bir yer. bu linkteki yer dediğim gibi bir yer mi ?
    ps3'e yazılım atmak için önce konsolun da modeli lazım. fat mi , slim mi, super slim mi ?

bunu belirledikten sonra seri numarası ve date cod üzerinden kontrol ediliyor makina. eğer uygunsa atılabiliyor. değilse atılamıyor. bu durumda makinayı elden çıkarıp yazılım atılabilen bir model alman lazım.

yazılım için konsoldaki oriinal yazılıma bakılıyor. belli bir seviyenin üzerindeyse downgrade denilen işlem yapılıyor. konsolun içi açılacak falan. uzun meşakatli bir işlem.

downgrade gerektirmeyen bir orijinal yazılımdaysa, kopya yazılım direk atılıyor.

bunla ilgili daha detaylı bilgiyi bu arkadaşları ara onlar yardımcı olur. ordan istediğin oyunları da makinaya aktarıolar hemen. gta 5 ve gt6 yüklet keyfine bak kardeşim

Ben de senin gibi sadece gt5 oynamak , online yarışmak ve dlc leri almak için makinayı kırdırmadım ama şu an korsan yazılımla herşeyi yapıyorum. hiç bir sorun sıkıntı çıkmıyor. bu korsan yazılımın son 3 aydır falan böyle bir özelliği geldi eskiden yoktu. artık problem teşkil etmiyor.
    Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Subaru_STI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ps3'e yazılım atmak için önce konsolun da modeli lazım. fat mi , slim mi, super slim mi ?

bunu belirledikten sonra seri numarası ve date cod üzerinden kontrol ediliyor makina. eğer uygunsa atılabiliyor. değilse atılamıyor. bu durumda makinayı elden çıkarıp yazılım atılabilen bir model alman lazım.

yazılım için konsoldaki oriinal yazılıma bakılıyor. belli bir seviyenin üzerindeyse downgrade denilen işlem yapılıyor. konsolun içi açılacak falan. uzun meşakatli bir işlem.

downgrade gerektirmeyen bir orijinal yazılımdaysa, kopya yazılım direk atılıyor.

bunla ilgili daha detaylı bilgiyi bu arkadaşları ara onlar yardımcı olur. ordan istediğin oyunları da makinaya aktarıolar hemen. gta 5 ve gt6 yüklet keyfine bak kardeşim

Ben de senin gibi sadece gt5 oynamak , online yarışmak ve dlc leri almak için makinayı kırdırmadım ama şu an korsan yazılımla herşeyi yapıyorum. hiç bir sorun sıkıntı çıkmıyor. bu korsan yazılımın son 3 aydır falan böyle bir özelliği geldi eskiden yoktu. artık problem teşkil etmiyor.
    makine slim olması lazım 2009 da almıştım. ben bu adresi zaten biliyorum. birgün konsolla gideyim baksınlar. ben biraz titizim bu konuda. sonuçta garanti kapsamı olmayan bir işlem olacak. tutupta birader makine zaten bozukuş vs der birşey yapar diye korkuyorum. burası türkiye

dediğim giibi gidip konuşayım bu adamlarla. sonra sabahlar olmasın
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    makine slim olması lazım 2009 da almıştım. ben bu adresi zaten biliyorum. birgün konsolla gideyim baksınlar. ben biraz titizim bu konuda. sonuçta garanti kapsamı olmayan bir işlem olacak. tutupta birader makine zaten bozukuş vs der birşey yapar diye korkuyorum. burası türkiye

dediğim giibi gidip konuşayım bu adamlarla. sonra sabahlar olmasın
    sen bana konsolun altında bulunan Date Code numarasını verirsen ben sana yardımcı olurum kırılır mı kırılmaz mı diye, boşa yorulma oraya giderek 2 haneli bir kod.
    Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen bana konsolun altında bulunan Date Code numarasını verirsen ben sana yardımcı olurum kırılır mı kırılmaz mı diye, boşa yorulma oraya giderek 2 haneli bir kod.
    şuan iş yerindeyim akşama eve gidince atarım sana kodu. teşekkür ederim bu arada.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazımdan eğlence makara çıkarmaya hiç gerek yok inan. Biraz yabancı dilin varsa dediklerimi araştırıp okuyup öğrenebilirsin. Hadi benim düşüncelerim sana anlamsız geldi ama kendini bu işe adamış oyun web sayfaları, forumlar, editorler, yazarlar var. Birazcık onlardan kendine bilgi edin olur mu

hala da kendi bildiğim ayrı diyorsan o senin bileceğin bir iş. Forza fanlığı yaptığın çok açık ortada. Olabilir tabi herkes birşeyin fanı olabilir. Ama bu konu gt6 için açılmış bir konu. forza için ve xbox için de ayrı ayrı konular var biliyorsun. Oralar senin düşüncene daha yatkın, burda boşa yoruluyorsun kısacası

Lütfen konuyu baltalamayalım arkadaşlar , forumda fazlasıyla eğlence konuları var.

Ben mi baltaladim konuyu simdi. Tartismaya aciklik getirmek icin garip bir yazi yazmissin, ben cevap yazinca baltalamis mi oluyorum.

Ben hic bir markanin hic bir sekilde fan i degilim. Hangisi daha iyiyse onu alirim, aldim da zaten ama GT6 i almayacagim, sende Forza var mi ki bana fan diyorsun . Yazdigim hic bir seye cevap vermemissin zaten, hemen yabancilara topu atmissin. Burasi GT6 konusu diye sen burada baska bir oyuna gercek disi seyler yazabiliyorsun ben yazamiyorum oyle mi Zilyon tane yabanci adam var hepsi farkli seyler soyluyor. Peki bu yazilari yazanlarin kaci gercek hayatta bir gazlamis piste girmis bana onu soyleyebilir misin?

Ha bu arada Forza 5 cok kotu bir hataya dusup Nurburgring, Fujimi Kaido ve Mapple Valley i cikartmis cok uzuldum ve cok hatali bir karar olduguna inaniyorum.

GT5 te Ferrari'n open diff geliyordu, GT6 da bunu duzeltebilmisler mi Fan lik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onrcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben mi baltaladim konuyu simdi. Tartismaya aciklik getirmek icin garip bir yazi yazmissin, ben cevap yazinca baltalamis mi oluyorum.

Ben hic bir markanin hic bir sekilde fan i degilim. Hangisi daha iyiyse onu alirim, aldim da zaten ama GT6 i almayacagim, sende Forza var mi ki bana fan diyorsun . Yazdigim hic bir seye cevap vermemissin zaten, hemen yabancilara topu atmissin. Burasi GT6 konusu diye sen burada baska bir oyuna gercek disi seyler yazabiliyorsun ben yazamiyorum oyle mi Zilyon tane yabanci adam var hepsi farkli seyler soyluyor. Peki bu yazilari yazanlarin kaci gercek hayatta bir gazlamis piste girmis bana onu soyleyebilir misin?

Ha bu arada Forza 5 cok kotu bir hataya dusup Nurburgring, Fujimi Kaido ve Mapple Valley i cikartmis cok uzuldum ve cok hatali bir karar olduguna inaniyorum.

GT5 te Ferrari'n open diff geliyordu, GT6 da bunu duzeltebilmisler mi Fan lik

forzaların hepsini oynadım, evimde xbox 360 ve forza 4, horizon hala mevcut ve sürekli oynuyorum. aynı şekilde ps3 ve gt5 - gt6 var onları da sürekli oynuyorum. yakın zamanda xbox one ve forza 5 de alacağım. ben fan boy değilim, fan boyluğu da hiç sevmem. elinde her konsol oyun bulunan biri olarak gayet mantıklı yorumlar yapabiliyorum. çünkü her daim elimin altında kıyaslama şansım var. yazdığın üzere sende gt6 zaten yokmuş. oyuna sahip olmadan eleştiride bulunmuşssun , çok ilginç

bu da benim bu tartışmada verdiğim son cevaptır, iyi günler dilerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forzaların hepsini oynadım, evimde xbox 360 ve forza 4, horizon hala mevcut ve sürekli oynuyorum. aynı şekilde ps3 ve gt5 - gt6 var onları da sürekli oynuyorum. yakın zamanda xbox one ve forza 5 de alacağım. ben fan boy değilim, fan boyluğu da hiç sevmem. elinde her konsol oyun bulunan biri olarak gayet mantıklı yorumlar yapabiliyorum. çünkü her daim elimin altında kıyaslama şansım var. yazdığın üzere sende gt6 zaten yokmuş. oyuna sahip olmadan eleştiride bulunmuşssun , çok ilginç

bu da benim bu tartışmada verdiğim son cevaptır, iyi günler dilerim
    GT6 da yok Forza 5 te yok. Sadece arastirma var. PS bulmak zor degil, bu sefer almayacagim gecen seferki hayal kirkliklarimdan dolayi, iyi zarar ettirdi.

Dup dup sesleri varken, ayni araba sesleri varken, taaa PS2 den biraz duzeltilip oyuna eklenen araclar varken elestirilmeme olasiligi var midir ? Bilinen gercekler var ki GT6 daha yeni lastikler esnemeye vs baslamistir, GT5 te bu yoktur zaten. Yani yaptigim yorumlarda zaten bunu tecrube etmeme yonelik elestiriler degildir. O elestirilerin bir kismida zaten GT5 ten gelmedir ve belirtilmistirde. Su an Forza 5 te en cok kafama takilan pistler, en cok elestiriyide buradan yiyorlar zaten. Bende fani olsaydim kalkip GT5 ciktigi gun gidip PS3, G25, GT5 almazdim.. Hayal kirikliligima dayanayip satmadan onceye kadar da bu forumda o oyunu en cok oynayanlardan biriyim.

Birisi baska bir oyuna elestiri yapiyor diye hemen Fan i damgasi yapistirmak yersiz Ben kendi aracimla da yarisiyorum, o yuzden bos zamanlarimda da bu tarz oyunlarla tatmin oluyorum. Hangisi oldugu fark etmez ; )

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forzanında gt6 nında keyfi başka ben ikisinide oynuyorum ikisininde sevdiğim ve sevmediğim yanları mevcut ama açıkcası gt serisi ile daha çok vakit geçirmek istedim hep bana daha keyifli geldi herzaman

forzada tek şikayet ettiğim nokta xboxun g27 gibi bir direksiyona direk uyum sağlamaması bu olaya sinir oluyorum açıkcası

xbox one almak istesemde şuan duşunuyorum çünkü direksiyona alıştıktan sonra bu oyunları kolla oynayamıyorum

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forzanında gt6 nında keyfi başka ben ikisinide oynuyorum ikisininde sevdiğim ve sevmediğim yanları mevcut ama açıkcası gt serisi ile daha çok vakit geçirmek istedim hep bana daha keyifli geldi herzaman

forzada tek şikayet ettiğim nokta xboxun g27 gibi bir direksiyona direk uyum sağlamaması bu olaya sinir oluyorum açıkcası

xbox one almak istesemde şuan duşunuyorum çünkü direksiyona alıştıktan sonra bu oyunları kolla oynayamıyorum
    Sen gene iyisin.. G25 köşede yatıyor.. Sırf forza için fanatec aldım playseat yaptım kendi ellerimle.. Şimdi xbox one alsam bile calistiramiyorum.. Ps3 de gt6 oynuyorum bir haftadır..
    Xbox one düşünmüyorum şahsen dünya masraf edip destekliyor diye fanatec aldık şimdi yok olmaz diyorlar.. Direksiyondan sonra Joystick ile bende oynayamiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arfy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen gene iyisin.. G25 köşede yatıyor.. Sırf forza için fanatec aldım playseat yaptım kendi ellerimle.. Şimdi xbox one alsam bile calistiramiyorum.. Ps3 de gt6 oynuyorum bir haftadır..
    Xbox one düşünmüyorum şahsen dünya masraf edip destekliyor diye fanatec aldık şimdi yok olmaz diyorlar.. Direksiyondan sonra Joystick ile bende oynayamiyorum
    bende fanatec alıyordum az kalsın ucundan dondum şanslıymışım

135
    ├┼┼╕
    246R

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Direksiyonla özellikle nascar çok iyi oluyor GT5 de. Joystickle geçemediğim bölümleri altınla geçtimdi.
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki direksiyonla oynayanlar, racing seat var mı yoksa masaya falan mı tutturuyorsunuz direksiyonu ? bu kadar yarışlarla uğraşıyorum ama joystickle kanepeye uzanıp ellerimi de arkaya atıp oyun oynamak çok rahat direksiyonla kolayca alınan altınları joystickle zorlayıp almak insana daha ayrı bir haz veriyor

bu arada arfy oyunda e36 m3 olmadığını söylemiştin. aslında çoğu kişi bu aracı ( ben de dahil ) ve daha farklı araçları oyunda görmek istiyoruz. ama oyun yapım merkezi japonyada olduğundan adamlar ellerine ne geçerse onu modellemeyi tercih ediyorlar. Dikkat ettiysen scirocco falan sağdan direksiyonlu şekikde modelli. Japonyada e36 m3 var mı bilmiyorum ama nadir olsa gerek

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki direksiyonla oynayanlar, racing seat var mı yoksa masaya falan mı tutturuyorsunuz direksiyonu ? bu kadar yarışlarla uğraşıyorum ama joystickle kanepeye uzanıp ellerimi de arkaya atıp oyun oynamak çok rahat direksiyonla kolayca alınan altınları joystickle zorlayıp almak insana daha ayrı bir haz veriyor

bu arada arfy oyunda e36 m3 olmadığını söylemiştin. aslında çoğu kişi bu aracı ( ben de dahil ) ve daha farklı araçları oyunda görmek istiyoruz. ama oyun yapım merkezi japonyada olduğundan adamlar ellerine ne geçerse onu modellemeyi tercih ediyorlar. Dikkat ettiysen scirocco falan sağdan direksiyonlu şekikde modelli. Japonyada e36 m3 var mı bilmiyorum ama nadir olsa gerek

Ben masada oynuyorum. Set almak çok istiyorum ama maddi sıkıntı var şimdilik.
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arfy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fanatec in aciklamalarina gore bir adaptor mumkunmus fakat bu ancak Microsoft un izin vermesiyle alakaliymis. Pek olasilik dahilinde durmuyor ama olabilirde demis.

Bunlarin hic biri olmazsa yeni bir direksyon yapar, su an kullandiginiz aksesuarlarla uyum icerisinde olmasini saglariz, en azindan onlari kullanirsiniz diye uzun uzadiya yazmislar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben masada oynuyorum. Set almak çok istiyorum ama maddi sıkıntı var şimdilik.
    Maddiyata pek gerek yok aslında ben kendim yaptım 100 büyük plak halinde aldım malzemeyi.. Ağırlık ve ebat olarak çok fazla ve kullanissiz oldu ama hem kendim yaptım hem masrafız oldu..

Ne biliyim kocaman firma bitane e36 bulamıyor mu :-) sebep bu değildir bence ya :-)

Alıntı Onrcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fanatec in aciklamalarina gore bir adaptor mumkunmus fakat bu ancak Microsoft un izin vermesiyle alakaliymis. Pek olasilik dahilinde durmuyor ama olabilirde demis.

Bunlarin hic biri olmazsa yeni bir direksyon yapar, su an kullandiginiz aksesuarlarla uyum icerisinde olmasini saglariz, en azindan onlari kullanirsiniz diye uzun uzadiya yazmislar.
    Valla şahsen xbox ı sadece Forza için almıştım.. Fanatec ide hatta.. Eğer uyumlu olmazsa xbox one ı almayi hiç düşünmüyorum.. Ama umarım öyle bişey olmaz da adam gibi Forza oynayabiliriz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    direksiyondan sonra joystick keyif vermiyor ama direksiyonla drift yapamıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SaBRi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    direksiyondan sonra joystick keyif vermiyor ama direksiyonla drift yapamıyorum
    Yanlız değilsin merak etme :-)

Rs6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben D&R'dan 20 Kasım'da hediyeli ön siparişini verdim. 7 Aralıkta elime ulaştı.

En başta büyük bir heyecanla PS3'e taktım. Gerekli update'lerden sonra oynamaya başladım. Direk başlamamla hayal kırıklığına uğradım. Türkçe olması gerekirken Türkçe dil desteğini hiçbir yerde bulamadım.

Honda Jazz ile başlayıp sırayla S2000, X-Bow, M4 gibi bir sürü araba hediye olarak geldi ama premium ve standart ayrımı olmayacak derken hepsi aynı yerden satılıyor ikinci el araç bölümü yok ancak yinede kokpit görüntüsü olmayan arabalar (vision gt'dekilerde dahil) var.

GT5'te online etkinlikler milyonlar kazanırken GT6'da maximum 30.000 kazanılıyor. O da M4'ün özel etkinliği... Sadece yarışlardan para kazanmak güzel.

Aventador, Golf R, Scirocco R gibi araçlar ve SPA, Special Stage Route X gibi GT5'te DLC olan pistler ücretsiz. Ayrıca ayda araç kullanmak, Goodwood Festival Of Speed gibi bir etkinlikte One-77, Quattro Sport S1, SLS GT3 gibi bir sürü özel araç sürülen etkinlikler var.

Ben Logitech Driving Force GT ile oynuyorum. GT5'ten sürüşün kesinlikle daha gerçekçi olduğunu söyleyebilirim. Lastiklerin yanma sesi, kuma ve kara girince çıkan sesleri güncellemişler. Abartılı ama güzel olmuş.

Ehliyetin kariyer modundaki bölümlere göre açılması da gayet güzel. Coffee break gibi keyifli ama zor bölümlerde mevcut.

Ama üçünü ve en büyük hayal kırıklığı; hediye araç kodum ÇALIŞMIYOR ! Ödediğim 150 TL'ye dahil olan hediye araç kodunu hem GT Store'dan hemde PSN'den girdiğim halde "ya kullanılmıştır ya da aktif değildir" yazısı çıkıyor. D&R'a bu konuda iki mail atsam da geri dönen yok ve bu konuda ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben play seat yaptım kendime koltukla beraber zaten bu şekilde oynadıktan sonra geri kalan hiçbir şekilde oynayamıyorum oyunu

bide drift yapmayı çozesem kıralını tanımam euheuehu

135
    ├┼┼╕
    246R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)