Güncellemeleri beklemek istemediğim için pek fazla online olamıyorum ama burda kaç PP araç ile nordscleife zamanlarımızı paylaşsak nasıl olur beyler?mesela ben; 503 PP-346 hp-1147kg S2000 ile ancak 7.25.750 dönebildim. Sizlerde paylaşabilirseniz süre yavaş mı, hızlı mı anlamak isterim
![]()
Real Cars, Real Roads.
ben fakirim 95 kg kendi eksenim etrafında 3 sn de dönebiliyorumpistte nasıl dönerim bilmiyorum
![]()
Daha fazla sürüyor net hızınıza bağlı. Ben 16 da başlayıp, 2 gibi oyuna girdim, sonra kurulum süreci vardı. 3 gibi bitti.![]()
Bu arada şuan servera bağlanamıyor hatası alan var mı?
1:656 kod.
Guncellemeleri indirirken acik birakip ciktim disari geldigimde cihaz kapanmisti. Tekrar actim kurulum.basliyor vs diyor. Ardına 120 130 dk surecek derken bir miktar ilerleyip bir hata ile karsilasildi diyor. Var mi fikri olan? 6 7 kere denedim hep aynı .
TB4BSA
Hazır kalabalıkken akşam yapalım mı Ring.
Tamamdır kuruyorum ben sistemi.
Alalım sana bir ps3 işssiz.![]()
Bu arada online sıkıntı giderildi.
Stayfun, yükleme sırasında bir hata olmuşur belki.
Çünkü, indirme hemen sonra yükleme ve restart atınca kurulma aşaması şeklinde yapıyor güncellemeyi hatırladığım kadarıyla. Oyunla alakalı bölümü harddiskten silip tekrar dene diyeceğim de, 10 saate yakın süre yapar.![]()
Hata alanlar harddiskinizde yeteri kadar yer var mı?
1 adet 2 4 adet 1 gb olmak üzere irili ufaklı yaklaşık olarak 10 gb güncelleme indirip kuruyor çünkü..
Var mı oda
Ben gelirim, sekolive de güncellemeler ve kurulum bitince gelir. Ama bu gece yetişmeyebilir.![]()
Bu açık lobide oynarken, sabit ya da stok araçlar belirleyip onlarla mı piste çıkıyorsunuz?
Güncelleme yapıp yarın gece bende gelebilirim. Tek başına dön dön, bıktırdı artık.
Real Cars, Real Roads.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)