çok ama çok gerçekçi olmuş... yansımalar ışık oyunları falan muhteşem daha bı sımulasyon olmuş oda artısı ozellıkle sesler dehşet arkadaşlar.. daha dun geldı makına ve oyun 4 saat esır oldum...
10 uzerınden 10 dıyebılırım...
![]()
çok ama çok gerçekçi olmuş... yansımalar ışık oyunları falan muhteşem daha bı sımulasyon olmuş oda artısı ozellıkle sesler dehşet arkadaşlar.. daha dun geldı makına ve oyun 4 saat esır oldum...
10 uzerınden 10 dıyebılırım...
![]()
Godzilla...
aksam eve gıdınce eklerım gorkemcım ama sıddetle tavsıye ederım sesler benı benden aldı...
Godzilla...
nerden temin ettiniz acaba ? fiyat nedir
kullanım olarak nasıl ?
yani forza4 gibi gerçekci mi yoksa horizon gibi insan evladi gibi yolda duruyormu araçlar
4'de suprayı full yapıpda rwd yolda tutabilen görmedim şuana kadarama horizonda e30'a twinturbo f10 m5 motoru koyup doldurup caddede gazlıyordum
iç mekanlar nasıl ?
forza4 ile karşılaştırır mısınız daha önce oynadıysanız ?
Örneğin; forza 4 ile horizon arasında dağlar var. Horizon çok basit, 4 e göre.
Umarım forza 5 te kullanım olarak basitleştirilmemiştir.
1080p 1saat 43 dakikalık ingame + inceleme
Forza 5 Motorsport Gameplay 1080P Livestream - XBOX ONE Forza 5 Motorsport Races & Cars Walkthrough - YouTube
Ağladım(
ozan abi bu yapılmaz amaben burda 1 ay nasıl beklicem diyorum sen forzalı konu açıyorsun.Oyunun sim mi arcade mi oldugunu soranlar bir değişiklik yok o konuda oyun hala dibine kadar simulasyon.
Ozan abi seslerde ne farklılıklar var ? 4 e göre daha belirgin sesler mi var ?
İngiltereden alınacak bir Xbox One TR de kullanım açısından sıkıntı çıkartırmı yada oyunlar ve aksesuarlar açısından acaba ?
xbox 360da bu oyunu oynayamamız büyük haksızlık bence
Bana daha realistik gibi geldi. Arac yuksek suratlerde daha fazla kayiyor sanki, Oynayan lavuga kil oldum hem cok konusuyor hem kabiliyetsiz![]()
59tl mı benmı yanlıs gordumforza5
http://www.youtube.com/watch?v=_GjjFIGfVkQ s2000 cılere gelsın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)