skunk11 Nickli Üyeden Alıntı Sinirden mouse'u parçalayacaktım neredeyse Hep senin yüzünden patlıyorum
Hakotech abi iyi gidiyo ha arkasndan yetişemedim nos bastı heralde.
By CrAzY Nickli Üyeden Alıntı Hakotech abi iyi gidiyo ha arkasndan yetişemedim nos bastı heralde. hahahah ismi degistirdim simdi cipetpet 6li 7li taklaci guvercinde hile var ulan adam show yapiyo
evdekı pc de sayfaya gırdımde oyun baslamıyor sorun ne olabılır gundur ıs yerınde oynuyordum
sweap07 Nickli Üyeden Alıntı evdekı pc de sayfaya gırdımde oyun baslamıyor sorun ne olabılır gundur ıs yerınde oynuyordum Kota aşmış
rollinge varsınız mı 2. boruda sıkarız
Ahahahaha
Powerhipts Nickli Üyeden Alıntı Kota aşmış o nasıl oluyor cozum yokmudur acep @Agah ahaahhahah D:
11 yaptım şimdi de
"lvl.performance"
hakotech Nickli Üyeden Alıntı hahahah ismi degistirdim simdi cipetpet 6li 7li taklaci guvercinde hile var ulan adam show yapiyo Taklacı güvercin benim isme uygun şekilde ilerliyorum
34 KTS 55 HONDA CRX 34 LNZ 85 SEDAN EG 34 BF 7155 SOHC VTEC EG 34 MEH 66 S2000 34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
Taklacının hile yukarı cıkıp asağı dogru geçmesi bende aynısını yapıyodum .d
bu oyun nıye baslamıyor bılen yokmu yahu
@Djalican adam yardırıyor, forum rekorunu kırdı
Powerhipts Nickli Üyeden Alıntı @Djalican adam yardırıyor, forum rekorunu kırdı dostum kota dolmus dedın devamını da getıreydın nedır bu sorun
sweap07 Nickli Üyeden Alıntı dostum kota dolmus dedın devamını da getıreydın nedır bu sorun Bende bilmiyorum hacı Modemi, pcyi falan resetle belki düzelir, geçmişi falan sil
Powerhipts Nickli Üyeden Alıntı Hep senin yüzünden patlıyorum neden yav
FOR US BY US [/CENTER]
skunk11 Nickli Üyeden Alıntı neden yav Abi hep kafa kafaya gidiyoruz Sonrası *****
ilk boruda patlayanlar yüzünden lag giriyo, haliyle bende patlıyorum 3. boruya kalmadan
ılk boruda bı cunupluk var
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları