R. E. Z. A. L. E. T. A . K
Printable View
R. E. Z. A. L. E. T. A . K
Public girmek isteyenler olursa serverımız var link vereyım gelin oynayalım
yolla gelsin.
yeni pc aldım, 1 hafta kadar civarı sonra pubg almayı planlıyorum. oynayanlarla birlikte girmek isterim
cs .
ruudvan ekleyin gencler
@B16 ya hayırlı olsun dedin mi :D
rustan dost olmaz öğrenemedin mi?
https://galeri7.uludagsozluk.com/245...mon_467784.jpg
https://i.hizliresim.com/qWVp5Z.png
Bu gece kanser olmadık çok şükür :D
Hauashhsahhaahhaa :D Dün gece hekes duş alıp girmiş demekki
kim bu baddog amunyumnitrat ya.
bu fatih yüzünden yedek hesap açanların sayısıda iyice arttı adam valve den cok adam banlattı amunyim
Bu akşam kesin bişiler yapmalıyız @Yasindavulcu
Hayrlısıyla bu akşam bi girelim kanser olur çıkarım ben. Siz devam edersiniz.
kaldırdım bekliyorum
stage3+ P90
12 cıvarı olursa bende gelırım .3 kill garanti gerısıne soz veremıyorum.
Forumdan "d1yarbak1rl1 amed" nickinde biri varmış. Kim o ?
1 vac ban (daha önce bilgisayarımdan arkadaşım kendi hesabıyla giriyor daha sonrasında kendisi vac yediği için benim hesabımda kalıcı olarak vac yiyor???)
2 kere win rank silmelerinden sonra bu gün yeni hesapla tekrar oynuyorum
4-5 gün oyuna girmedik,hile dolmus gene oyun rutbe vs ipimde degil bi cs keyifimiz var pij oluyor.Steam uyuma cs sahip çık :D
Senin oynamana bağlı abi ben atladım senin killini ve yenmene pek bir önemi yok önemli olan edoların, stratejin ve oynama mantığın bunlara göre rank atlıyorsun :)
win 7 32 bit yüklüyken oyuna giremiyorum 64 bit e çevirdim giriyor kuzenin makinadada aynısı oldu bu oyunu win 7 32 bitte oynama şansımız varmı nasıl yaparız
elder scrolls online
helldivers
alienation oyunlarindan oyanayan var mı aramızda
Bu akşam 7’den sonra operasyon yapalım, 1 haftadır oynamıyorum
Global rank varsa eklesin
: İsyanKaRGecELeR58
beyler şuan win7 32bit sistemim var ama 4gb ram kullanamıyorum 3 de gösteriyor..ben sistemi 64bit e yada xp e çevirsem oynarmı ? özellikle xp e çeviresim var eski sistem iyidir diye elimdede xp cd si var zaten sorun olurmu oynar mı ? yoksa 7 64bit mi indirip formatlayayım
win 7 de 64bitte e2200 2.küsür bi işlemci kullanıyodum 2 gb ram le fps 20-30 du :D
e8500 3.16 işlemci taktım ramide 4 yaptım 80-100 arası olmaya başladı gerçi ram pek fark etmedi işlemci fark etti
ama ekran kartım kötü gt220 diye antika bi kart en düşük değerlerde oynuyorum
donanımlar iyiyse kalsın bence ama kötüyse geçilebilir benim pc xp de açmadı mesela oyunu
Dün akşam 4-0 seri giderken 5. Oyunda kabus gibi çöktü karşı takım. Ama hack olayı inanılmaz derecede barizdi hani biz oyunu bıraktık artık çay kahve içiyoduk base’de ilk kez ben bu kadar mevlana vs. Harici bariz wh aim lock gördüm. Ağzınız açık izlersiniz. Belki rank alacaktım 5. De ne güzel yalan oldu
benim sistem
intel(e) core tm2 duo cpu e8400 @3.00ghz 2.67 ghz
ram şuan 2 gb ama 4 giriş var 1 tane 2 gb 2 tane 1 gb ile 4 e tamamlayabiliyorum
32bit şuan onu 64 e mi çevirsem xp mi çevirsem kararsızım..xp eski olduğu için eski olan oyunları oynuyor uyum sorunu olmuyor du..
ekran kartımda 2007 2008 senesinin en iyisi olan ati radeon hd4800 serisi