beyler şuan win7 32bit sistemim var ama 4gb ram kullanamıyorum 3 de gösteriyor..ben sistemi 64bit e yada xp e çevirsem oynarmı ? özellikle xp e çeviresim var eski sistem iyidir diye elimdede xp cd si var zaten sorun olurmu oynar mı ? yoksa 7 64bit mi indirip formatlayayım
win 7 de 64bitte e2200 2.küsür bi işlemci kullanıyodum 2 gb ram le fps 20-30 du
e8500 3.16 işlemci taktım ramide 4 yaptım 80-100 arası olmaya başladı gerçi ram pek fark etmedi işlemci fark etti
ama ekran kartım kötü gt220 diye antika bi kart en düşük değerlerde oynuyorum
donanımlar iyiyse kalsın bence ama kötüyse geçilebilir benim pc xp de açmadı mesela oyunu
Dün akşam 4-0 seri giderken 5. Oyunda kabus gibi çöktü karşı takım. Ama hack olayı inanılmaz derecede barizdi hani biz oyunu bıraktık artık çay kahve içiyoduk base’de ilk kez ben bu kadar mevlana vs. Harici bariz wh aim lock gördüm. Ağzınız açık izlersiniz. Belki rank alacaktım 5. De ne güzel yalan oldu
.
benim sistem
intel(e) core tm2 duo cpu e8400 @3.00ghz 2.67 ghz
ram şuan 2 gb ama 4 giriş var 1 tane 2 gb 2 tane 1 gb ile 4 e tamamlayabiliyorum
32bit şuan onu 64 e mi çevirsem xp mi çevirsem kararsızım..xp eski olduğu için eski olan oyunları oynuyor uyum sorunu olmuyor du..
ekran kartımda 2007 2008 senesinin en iyisi olan ati radeon hd4800 serisi
ottoman0610006 ekleyın bende gelırım daha yenı yukledım ama![]()
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
GÖZÜNÜZ AYDIN
CS:GO hilecisi 15 yıl kadar hapis cezası ile yargılanacak!
Çevrimiçi oyunların en büyük belası olan hileler yüzünden oyunları doğru düzgün oynayan oyuncu topluluğu günden güne azalmaya devam ediyor. Aimbotlar, DDos atakları ve Wallhackler gibi hileler nedeni ile özellikle FPS oyunlarında dengesiz ortamlar oluşabiliyor. Ancak oyun geliştiricilerinin yanında, oyunlardan yüksek miktarlarda para kazanan Güney Kore, Japonya ve Çin gibi devletler de hilecilere savaş açmış durumda. Geride bıraktığımız haftalarda Counter Strike: Global Offensive'in Çin'de ücretsiz olması ile birlikte, yüzlerce oyuncu CS: GO'nun büyük topluluğuna katıldı. Ancak Çinli bir hile üreticisi, kendini internet üzerinden gizleyerek oyunculara neredeyse engellenmesi güç bir hile satarak para kazanıyordu. Söylenenlere göre Çinli üreticinin ürettiği bu hile, Çin'de çoktan 4,2 bin kişinin hesabının yasaklanmasına sebep olmuş. Mr. Pan adı ile hile satan bu üretici, polislerin sabah saatlerinde evine yaptığı baskın ile birlikte göz altına alındı.
Mr.Pan'ın, hile üretiminin yanı sıra interneti kullanarak Çin'in birden fazla yasasını çiğnediği söyleniyor. Tabiri caiz ise Şafak Operasyonu ile yakalanan Mr. Pan, 15 yıla kadar hapis cezası ile yargılanacak. Görünüşe göre Çin Devleti'nin hilecilere pek de acımadığını söyleyebiliriz.
(merlin'nin kazanı'dan alıntıdır.)
Beter olsun pez..ler habere sevindim ama bu iş 1-2 adam yakalamayla bitmez. Ruslar da fena. İnşallah Pubg'ye de sıçramaz bu hile olayı tek korkum o
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
İyi oluyor kaşar peynirlerine az bile,bi cs keyfimiz var oda biç oluyor.bunun onune gecilsin
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Beter olsunlar bende diyorum bu çinliler duvardan beni nasıl vuruyor durmadan![]()
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Nova1-2-3 oldum valla 3'den iki kez 2'e düştüm.Şimdi yine Nova3.
Akşamları 20:00'dan sonra 1-2maç yapıyorum.
winburak eklersiniz![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)