Hobaaaa şampiyon olduk... :D
Printable View
Hobaaaa şampiyon olduk... :D
Helal olsun çocuklara.
abi her türlü biizm çocuklar daha iyi oynuyordu arjantinli bebeler full arkamızdan vurdular bizi
Selamın aleyküm. CS 1.6'cıyım ben. GO geçmek istiyorum fakat yorumlara bakınca hep hilecilerden şikayet edilmiş. Sizce almaya değer mi? 10 yorum varsa 9u olumsuz. Hilecilerden oynanmıyor tarzı? Eğer böyleyse 1.6'ya devam ediyim hiç girmeden Go' işine :D
Go nun oyun olarak başarısı marketinin zenginliği ve marketinden gelir elde edilebilmesinden geliyor. Hile ve smurf hesaplarla denk gelmemek için hesabınız ile telefon numaranızı eşleştirip prime account yapın ve ranked maç atarken sadece prime araması yaptırın.
Eyvallah ben o zaman en iyisi sistemi kurup, satın alayım oyunu :)
Oyunyonetıcısı'nden oynuyorum kaç senedir Pro serverlarda. Hileye dandik serverlerda karsılıyordum oda guncelleme zamanlarında artık :) Neyse en iyisi deneyip görmek GO'yu. Sağolun
Aleyküm selam. Eğer kendine güveniyorsan oyunu satın al bir kaç ay oyna, sonrasında esea diye bir topluluk var. Onu satın al oradan oyna ama çok psikopat oyuncular var :D ben globalim diyenleri ağlatıyorlar.
Aylık 17 lira gibi bir ücreti var. Hile yok. Düşük ping. Oyuncular profesyonel :D toplamda 1640 saattir cs go oynuyorum, 1 oyun yenebildik :D
CS:GO kullanıcı adlarımızı güncelliyelim birbirimizi ekliyelim
alp1903
Ben de bugün satın aldım, akşam eve gidince kurup başlamayı düşünüyorum :) Ama herkes hayvan gibi şey yapıyomuş yav cs go da :D Ben ezik kalcam sanırım uzun bir süre :D
https://www.youtube.com/watch?v=8W0EI7yaJn4
CS ile basketi birleştirdiğim doğrudur
suprime ve üstü ekleyebilir.
steam kullanıcı adı: fatihhduran
https://www.youtube.com/watch?v=QKgDt7R_8QI
83 skorla falan bitiriyorum ama nova ekleyebilirmiyim :D
Suka bİled raŞ bİ
Benide eklermisiniz muratozcan59
Yillar sonra steam indirerek csgo ya basladim tekrar. Tabi 8 senenin verdigi paslanma ve refleks kaybi karsinizda uzun suredir antremanli olan kisilere karsi oynarken moral bozuyor. =) haritaları bile hatirlamiyorum =) yine de zsvkli.
Steam: umutberkcakar