Yılda 99TL vererek her ay 2 full sürüm oyun oynayabilirisiniz... Bu bile PSN i Live den daha çarpıcı yapar... saydığınız exclusivelere lafım yok ... Bende de hem xbox hemde ps var ancak forza haricinde xbox ı açmıyorum. Multiplatformlar da dahil olmak üzere diğer oyunlarıda hep ps de oynuyorum. Xbox iyi hoş ama TR için değil özellikle one ile getirdikleri birçok özellik tamamen abd kullanıcı kitlesini hedefliyor...
Grafik kalitesi olarak herkes xbox demiş ama ben hala bir uncharted3 kalitesinde oyun göremedim xbox da...
Multiplatform oyunlar Xbox da daha iyi demesin kimse o ps3 ilk çıktığı zamanlardaki konsolun farklı mimarisinden kaynaklı port etme sıkıntılarındandı. Son yıllarda çıkan oyunlarda böyle bir fark kalmadı.
one ve ps4 ikisinide henüz temin etmediğimden yorum yapmak istemiyorum ancak muhtemelen ilk önce ps4 alırım daha sonra one'ı temin ederim gibi geliyor. NE zaman ki MS Türkiye'ye önem verir aleti resmi yollardan satar. Türkçe oyun geliştirir o zaman xbox one bizler için alternatif olur...
O sebeple körü körüne bir konsol savunmak anlamsız geliyor ... BU yaşta fanboyluk yapmanında anlamı yok...
Ayrıca herhangi bir smart Tv'nin yapabildiklerini bu cihazlara özellik olarak sunan MS'i de kınıyorum... bunlara para harcıcaklarına adam gibi exclusive geliştirtsinler...