Eskiden xbox daha ucuzdu şimdi vicdansızlar aynı para yapmış ilk ps4 alıp gta5-uncharted4-witcher 3-projct car için ps4 alacam daha sonrada içimde kaldığı için sırf forza için alabilirsem xbox :D
Printable View
Eskiden xbox daha ucuzdu şimdi vicdansızlar aynı para yapmış ilk ps4 alıp gta5-uncharted4-witcher 3-projct car için ps4 alacam daha sonrada içimde kaldığı için sırf forza için alabilirsem xbox :D
Dün D&R Da forzaHorizon2 Denedim 45dk kadar :D Sabahtan beri de Youtube'da videolarını izliyorum. Kararım kesin 2Hafta içerisinde Xbox one Ve ForzaHorizon2 Alıyorum.
Eğer birde Tech grubuna gelirsen whatsapdan akşamları orda efsane bir yol var orda 8-9 kişi kapışmalar oluyor. Şöyle söylim sabaha karşı yatarsın ancak okadar eğlenceli. Otobanda s2000 lerle gazlamalar trafik yapmalar vs de cabası :D Bekleriz en kısa zamanda :)
Ben xbox one aldım çok çok memnunum ps4 de oynadım arkadaşlarımda ama xbox joystick olarak bile çok kaliteli geliyor bana ps4 e göre. Forza oynamak bile xbox almak için çok büyük bir faktör oluyor.
Nasipse hem PS4 hem Xbox alıcam bu yaz sonu :D 2side en üst seviyedeki konsollar
PS4 alırsanız kendi kendinize XBOX1 alırsanız her akşam Techten 8 10 kişiyle oyun oynarsınız, fark bu :)
Beyler merhaba ps4 almayi düşünüyorum ama 500 gb ila 1 TB arasında kararsız kaldım. 1 tb olan + fifa 2016 hediye ediliyor 1.499 tl fiyati var birde sıfır kutu içerisinde 1 kol mu 2 kol standart olarak mı çıkıyor yoksa +1 kol biz mi alıyoruz? Kullanan arkadaşlar +,- yorumlarini paylaşabilir mi ? 7/24 oyun oynamak gibi bir durumum yok hafta içi 2 saat hafta sonu 3 saat belki.
tüm paketlerin içerisinde 1 kol var , yanında 2. kol hediyesi yok ise senın alman gerekli
500gb hiç mantıklı değil , ozellikle storeden alışveriş yapmaya başladıktan sonra kesinlikle yetmiyor, oyunlarda ciddi yer kaplıyor eskisi gibi değil
şuan benim xbox 500gb ve %75 doldu bile
Xbox tavsiye ederim, ps4 pişmanlıktır :)
Ps3 ten sonra Xbox One aldım ve çok memnunum :) Kesinlikle tavsiye ederim..
bende sizin gibi bir ikilemde idim, biraz bir araştırma yapmıştım almadan önce.
1tb lik seri chassis b yani cuh-1116 bunlarda sadece HDD 500 lük yerine 1tb ile değişmiş yani yepyeni bir alet değil.Eski B serisinden bi konsolun 500gb lık hdd'sini 1tb lık ile değiştirmişler tekrardan satıyorlar.
500 gb'lık versiyondan aldım. Alırken dikkat edin, sonu Cuh-1216 olacak, paketin ön sağ altında yazıyordu sanırım.
Ben de bugün xbox one alıcam fakat forza 6 ile horizon 2 arasında kaldım online hangisi daha zevkli olur
Her ikiside zevkli.Horizon 2 arcade tarzı. Şu an xbox live da indirimli olarak satılıyor. Forza 6 alman daha iyi olucaktır. Konumuzuda bir incele
http://www.techturkey.com/forum/oyun...light=Xbox+ONE