insan bir 106-206 falan koyar arkadaş
Konuyu görünce sevindim. Golf 1 i görünce daha da sevindim.
mk7 mk1 golfler iştahımı kabartı ama yine doldurmuşlar bütün süper sporları az daha sokağa yönelik arabalar koysalardı sanırsın herkez la ferrari kullanıyobir s2000 opel falan dayasalardı iyidi umarım konturolleri düzeltmişlerdir 300 lerle viraj almak istemiyorum
mecbur ps4 alacam iş başa düştü
Youtube da bi oyun içi videosu izledim. Scirocco R golf mk2 GTİ AE86 180SX falan vardı. Honda pug göremedim ama![]()
cıktıysa alır oynarız![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Hadi bakalim.ciksinda alalim... s2000 falan buyuk ihtimalle.ek paketle ucretli olur
prof modifikasyonlar olursa bence çok zevkli olur. ecu tune, yol tutuş motor ağırlıklı bi oyuna kimse hayır demez
Görseller güzel görünüyor ama hani typer hani civic ies hani s2000 106gti corsa gsi vti hiçbiri yok hiç olmadı 208 gti polo gti falan bekliyordum oyun çıkış tarihi bellimidir
41 UU 106 Peugeot 106 gti 2001
34 YKN 76 Citroen c3 2010
34 YKN 89 Vw Transporter T5 2005
Undergraund serisi olmayacağını okumuştum bir teknoloji sitesinde ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama Undergraund'u aramıyor değil gözlerim. Çok farklı yerlere gitti NFS modifiye ye ye sokak yarışlarına hasret kaldık.
-_-_-_-
1.6ies falan koysalardi millet oynadiktan sonra sahibindendr hondalara bi 3 lira daha temizinden koyardik![]()
Direksiyonla oynamak isteyenler veya 300 le viraj dönülmez inşallah diyenler için hatırlatayım oyun tam bir ARCADE .. Forza LFS vs çok farklı tarzdalar kıyaslamak hiç doğru değil. Yani yine 300 le viraj dönülür yine direksiyonla tırt bir oynanış olur oyunun yapısı gereğidir buda..
araç listesi çok kalabalık geldi bana. sadece şu 2 si olsa yeterdi bence
Nissan Skyline GTR-R34
Toyota Supra
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)