Bugun goztepe parki feciydi :D 4 pokestop a 4 tane lure atmislardi. Kesin bi 50 60 kisi vardi. Onyx kacirdim delirdim ve sonra pilim bitti.
Ayrica nintendo nun degeri bir haftada 25% artmis. 11 milyar € artistan bahsediliyor.
Printable View
Bugun goztepe parki feciydi :D 4 pokestop a 4 tane lure atmislardi. Kesin bi 50 60 kisi vardi. Onyx kacirdim delirdim ve sonra pilim bitti.
Ayrica nintendo nun degeri bir haftada 25% artmis. 11 milyar € artistan bahsediliyor.
Fabrikanın içerisinde dolanıyorum pokemon yakalıcam diye :D
arkadaş millette 1k cp pokemon var :D bende 194 max :D
Arkadas ben her oyuna girdigimde mail ve sifre istemeye basladi. Bu beta surumu gitsese tam surum gelse
Dün KARAKÖY deydim heryer cennet Stop lar zibille kaynıyor çok gzüeldi birde morlu Stoplar var onlar ne iş yapıyor üzerinde kart gibi bir şey var?
2 çeşit Lure var. Bunlardan bir tanesi yeşil olan ve kullandığınızda yalnızca sizi etkiliyor. Çevrenizde daha fazla pokemon çıkmasını sağlıyor.
2. lure ise pembe olan. Bu mavi olan pokestoplara atılıyor ve tüm kullanıcıları etkiliyor. Lure atılan pokestop çevresinde daha fazla pokemon çıkıyor.
Bu sabah Bloomberg de bile haber olmuştu bu pokebok mu nedir?
valla ben hala ne olduğunu anlamadım ama merak etmeye başlamadım değil :)
yeni bir oyuna sarmak istemiyorum ama hata mı ediyorum acaba :p
P.tesi iş çıkışında y.paşadan başlayıp sirkeciye kadar yürüdüm. Dolu pokestop var. :D
CP ise hala 235 oldu en fazlası henüz bişeye yaramıyor. :D
Bu GYM lerde kaç tane pokemonu yenmek gerekiyor? 3 tanesini yeniyorum ama sonrası yok. :D
https://www.google.com/maps/d/viewer...EFsSU&hl=en_US
Aslında hepimiz bunu eklersek güzel olur aslında
Şarjdan çok şikayetçiyseniz haritalara girip istanbul yazdıktan sonra haritayı telefona indirin.
biri şu gps olayını biraz anlatsada halletsek :D valla kimse yardımcı olmuyor
Yakın bir arkadaşım bkunu çıkardı oyunun. Fake gps ile ücra yerlerdeki Gymleri alıyor garip garip pokemonlar topluyor. Ve her gymden her gun 3500 e yakın Stardust alıyor.
Adamın merkez Gym'i ( Beylikdüzü girişinde ) 1300 lük Laprası var. 3 gündür indirebilen yok :D