Beyler varmi tam olarak oyunu cozebilen. Sanirim gps araciligiyla yolda yururken pokemon avlaniliyoindirdim bugun ama disari cikmadigim icin deneyemedim var mi indirip oynayan ?
Beyler varmi tam olarak oyunu cozebilen. Sanirim gps araciligiyla yolda yururken pokemon avlaniliyoindirdim bugun ama disari cikmadigim icin deneyemedim var mi indirip oynayan ?
Ya bu oyun dedikleri şey mi nasıl tarif etsem hani 2005-2006 senelerinde telefonun kamerasini kullanan bazi oyunlar vardı kamerayi saga sola cevirip biseyler vuruyorduk. Onun pokemon versiyonu gibi mi ?
app store dan indirmenin yolu onedio da yazıyo arkadaşlar. Kamera açık yolda yürürken pokemon arıyosun "pokemon ararken kamyonun altında kaldı" başlıklı haberler görürüz yakında![]()
2 gündür kafayı yedirtmiş oyun.
Serverler su an dünya çapında yoğunluktan dolayı kapalı.
Gece 2 de açılacağına dair söylentiler var.
Sunucuları bi türlü diriltemediler. Sabırsızlıkla bekliyoruz![]()
Valla buyuk bir zevkle oynuyorumbide bu gelenin beta versiyonu oldugu dusunulurse bence guncellemelerle muhtesem olucak.
74 model sehpa...
Biri camice pokemon yakalamis ekran resmi almis ona cok gulmustjm ahahaha![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Appstoredan USA hesabi alip indirdim ben. Sehir , eyalet ve posta kodu : New York, NY, - 10001 deneyin.
https://appleid.apple.com/account
HiPStore.mobi - Tải miá»…n phÃ* app Pokémon GO
Bu linkten indirin.Daha sonra Ayarlar>Genel>Aygit Yonetimi>Guven yapin.
Audi S3 2.31.83 @İstanbul Park
Peugeot 308 ehdi 2.45.00 @İstanbulPark
Ds3 Racing 2.37.267 @İstanbulPark
Megane RS 250 Cup 2.27.00 @İstanbulPark
Zamanında çocuğun birisi damdan dama atlarken tam da Charizard reis söz dinlemeye başlayınca yayından kaldırmışlardı.
Unutursak kalbimiz kurusunÇocuk yaşta depresyona girmiştim her sabah saat 10:30'da Atv açar hep başlar umudu ile beklerdim, garı geçim al
![]()
Bu keko yuzunden kaldirilmisti![]()
Audi S3 2.31.83 @İstanbul Park
Peugeot 308 ehdi 2.45.00 @İstanbulPark
Ds3 Racing 2.37.267 @İstanbulPark
Megane RS 250 Cup 2.27.00 @İstanbulPark
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)