yeni giriş yapacak pokemonculara sesleniyorum. ilk başta 3 pokemon çıkıyor karşınıza başlangıç pokemonu olarak onları hemen seçmeyip bi 15 20 dakka gezinirseniz etrafta pikaçu beliriyor. pika pika
Printable View
yeni giriş yapacak pokemonculara sesleniyorum. ilk başta 3 pokemon çıkıyor karşınıza başlangıç pokemonu olarak onları hemen seçmeyip bi 15 20 dakka gezinirseniz etrafta pikaçu beliriyor. pika pika
13 sene önce pokeustası iken ben.
http://i.hizliresim.com/kvz9nq.jpg
Pikacu icin yeni hesp mi acsam acaba :D
poke topu cok cabuk bitiyo ya 2 lv da kaldim bi turlu vuramiyorum varmi bi taktigi ?
Bakkala ekmek almaya git desek gitmeyen Kardesim pokemon icin 2 km yürüyor. Bu Nasıl istir YA :D
Dün baya bi yürüdüm ama hiç pokemon yoktu sorun bende mi?
Arkadaşlar genelde poketopları parklarda oluyo :) gym lerde camide oluyo :) park yakınlarında pokemon cok oluyo bugun parkın etrafında 4 tane pokemon yakaladım :)
Her seferinde hesap bilgilerini bir tek ben mi giriyorum ? Eger oyleyse hesabi kaydetme yeri nerede ?
Yükledim ben iphone5 için salonda charmender yakaladım sonra dondu :D
oyunu yükledim ilk pokemonu yakalayıp kapattım, sonra bluestacks, lucky patcher, fake gps, pokemon go yaparak oyunda ilerledim ve sıkıldım :D oynayacak arkadaşlar hiç hileye bulaşmasın hileye elini sürdünüz mü bir daha yolda telefonu elinize almıyorsunuz :(
Merak ettim nedir diye
Samsung google store da yok mu bu meret
Bulamadim
Şimdi indirdim oyunu iosa yüklemek için hip4u indirip mobilden pokemon go yu orada indirmek hup4i içinden indirmeye çalışmayın öle olmuyormuş yeni cözdüm inşallah yararlı olur 3 tane pokemon verdi almadı yukarıdaki postlardan sonra pikahcu denk gelir diye
Yahu ios'ta oynayan nasıl oynuyor sürekli server hatası alıyorum, oyuna daha bismillah bile diyemedim.
Server'lar kilit durumda, sürekli denemeniz lazım giriş için. Oyun da pek stabil değil,çogu zaman kitleniyor
geceleri server kapanıyor mu ? yoksa girebilen varmı ? deneyelim mi ? :D
bende acaba ban mı yedik dedim neyse tek sorun bende değilmiş :D