ios'ta kurdum server hatası veriyor oyuna bağlanamıyor. 🤔
Printable View
ios'ta kurdum server hatası veriyor oyuna bağlanamıyor. 🤔
Android için pm atabilecek bir insan evladı var mı? :) Yüklemeyi beceremedim bir türlü.
hahahhahahaahhha gece yarısı camide dolaşan gençler görüyorum :) yapmayın etmeyin gözünüzü seviyim ya ;)
Ulan ne günlere kaldık be millet evden çocuğunu ekmek almaya gönderemezken pokemon sevdasına km lerce yol yürüyorlar :) meraktan bende indirdim ama evden adım atmam aga :)
ios için yardımcı olacak var mı?
asdftcgashjdklaşsd :D
Şimdi bu dalgametre sokakta giderken oynanıyor öyle mi :D
Aq bir an hayal ettim yolda giderken pokemon çıkacak poketopu atacaksın aynı pokemona biri daha atsa o an kavga çıkar :D O benim pokemonumdu diye bir de cinayet çıkarsa tam olur :D
Merak ettim şimdi
5 levelden sonra tadı çıkıyor heralde, şuan 3 levelim pek bi zevk alamıyorum şuan :D
bu da bilgi edinmek isteyenler için;
Zaytung Oyun - Resimli A
oyunun tam adı ne pokemon go yazınca garip garip şeyler çıktı 'ios'
Kredi kartı bilgisine gerek yok. Ödeme bilgisini NONE olarak seçip aşağıdaki adres bilgisini tam doldurun, bir de telefon numarası sallayın tamamdır. Adres için de Google Maps'ten bi noktaya tıklayıp aynı adresi ve posta kodunu yazın tamamdır :D
Google hesabı üzerinden çalışıyor oyun. Kısacası Android'e yüklediniz ve oynadınız diyelim. IOS'a geçince Androiddeki hesaptan devam ediyorsunuz kayıp olmuyor. IOS'a da yükledim şimdi, sorunsuz çalışıyor.
Tam pokemonu yakalıyodum kızın teki bağırmaya başladı kimin fotosunu çekiyon sen diye.
iOS için bu linki kullanabilirsiniz.
http://ios.hipstore.mobi/app/Pokemon-GO/1000007852
indirdim bakayım bi nasıl oluyomuş 1 tane balbazar aldık o kadan