47 CP Eevee varmış bir tane, carrefour'da yakaladım az evvel
buna mı yoğunlaşayım yoksa daha iyisi gelir mi başlangıç seviyesinde
Printable View
Abi ona yoğunlaşayım diye bır sıkıntın olmasın cunku her pokemonun ıcın gelen CANDY'ler farklıdır. Yanı evee yi geliştirdiğin zaman diğerlerini geliştirmek için kaybettiğin birşey olmuyor.
He en fazla Evee'nin daha güçlüsü gelebilir, ozaman ona yoğunlaşabılırsın. Kaldıki zaten geliyor.
ilerde toplardan geri çıkacaklar top atmadan levellerine bakın düşük olanlara çok kasmayın derim top bitince dışarda gezmek isteyeceksiniz :)
an itibariyle :)
http://i.hizliresim.com/o7WB5R.jpg
Ee ne keyif aliyorsun ki hileyle ?? ( iphonu oldugundan fake gps yapamayan ben)
birisi bana bu olayı anlatabilir mi ? Nedir yani bu kadar bağlayan, milyonları peşinden sürükleyen. Snapte hikayesine denk geldim de, Amerika'da millet çıldırmış kafayı yemiş. 100kg olan bir kız arkadaşım oyun sayesinde yürümeye başlamış falan :D
Oyun arka plandayken yurudugumuzde yumurtalar gelisiyor mu
Bu Zubat'lar Suriyeli gibi ya heryerdeler :D
Arkadaşlara buluşalım diyorum, Maçka parkında Lur atmışlar oraya gidiyoruz diyo..
oyunun mısa bir videosunu paylaşabilecek var mı ? Youtube da bulamadım...
İndirmelimiyim oyunu ? :D
Bisiklet sürerken yok etmesinler bizi
serverlar patladımı *?
Butun cop pokemonlari transfer ettim
Hic bsey vermedi profesor
aldık başımıza belayı, indirdik. bakalım neler olcak =)
https://m.facebook.com/story.php?sto...43672052363890
Küçüklüğüme dair unutamadığım tek şey be..
Pika piii :(
Bu hile ile pokemon yakaladığımda topa girdiği an atıyor oyundan sadece pokestopları toplayabiliyorum :D
her zaman girmeyin programa topda pokemon da alabilirsiniz sürekli kalmayın :)
Kapatma sorununu buldum oyuna tam girdiğiniz anda bluestacks tan google hesabınızı kaldırın çok öyle uçup kaçmadığınız sürece sorun olmuyor. :)
@Molev nasıl yani kapatma sorunu derken ?
Pokemon Go Işıd yapmış öyle yazıyorlar :D
@c20let gps çakışıyor heralde oyuna giriliyor hiçbir problem yok pokemona poke topu atıyosun yakalanırken tak hata verip kapatıyor oyun kendini, bu sorunu ben oyuna girdikten hemen sonra bluestacks tan google hesabını kaldırarak çözdüm.
hesabı kaldırdıktan sonra da takılmalar yaşanıyor ama daha az bende. Peki kaydediyor mu yakaladığımız pokemenonları? @Molev
2 tane pokemon avladım. =)
hedefi tutturmanın kısa bir yolu var mı ?
yolda baya sıkıntı olacak bu gidişle bu iş :)
merkez alan çok var - m köy - şişli mesafesinde. büyük savaş çıkar.
Eğer pokemonu yakaladıysanız , oyun donduktan sonra çıkıp tekrar girseniz bile pokemon sizin oluyor. Anlamak için journalden takip edebilirsiniz , yada pokemonlarınızı recent sırasına göre dizerseniz en son ne yakaldığınızı görebilirsiniz.
@berk34 her zaman yakalanmıyor takıldığında
onix e 4-5 tane top attım girdi çıktı en son kaçtı namussuz :D
elimizde bunlar var şuan :D
https://c3.staticflickr.com/9/8594/2...d667d5d5_c.jpg
hitmonçeeen :D atarlı pokumon .
@Met Hileyi basmışsın mı kanka :D
Güzel pokemonların çıktığı biryer varmı dostlar ?