sardırmayın tekrar![]()
skill cap 700, ph 1 ay süreyle aktif, taming dahil sadece hırsız skillerinde ph kapalı
oyuncu sayısı 640 di dün gece, şuan 570 kişi heryer mahşer kalabalığı![]()
Anıl Atabey
Zor tutuyorum kendimi![]()
Sakarya'da ücretsiz kantar hizmetim var, roll öncesi kilosunu merak edenleri beklerim.
Beyler ilk önce nasıl bir karakterle başlayacaksınız, benim necromencer pure mage bir charım var şuan ins. dahil. Birde necromencer lumberjack sw bir warlock um ve çok tehlikeli oldu![]()
Anıl Atabey
aynen ya sardırmayın lütfen zaten işler yoğun yapmayın nolur
en son dot da gm thief kasmıştım gülme krizlerine giriyordum.
e60 535d & THE A45 AMG
Şu başlarken fishing kasmak gerçekten bayıyor, para yok
Yokmu şöyle sevabına 50-100k yardım edecek biri![]()
Biri taş attı sankiins kas Dou, mageshopların mark ını veririm, 100k param var necro scroll topluyorum kalırsa veririm para. Birde görev var görev yaparak 500k para yapabilirsin kolayca, önce combat skill kas sonra görevleri yap derim
Anıl Atabey
Deliler gibi thief kasıyorum
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...34807247_n.jpg
ulan yarın programlama sınavı var, yaptıgımız işe bak ya arkadaş, theif işini bende düşündüm![]()
Anıl Atabey
Ok kasayım da 2.5 k ile mage mi kasacam ins mi
Lanet olsun bu düzene7X full craft char bitirmeden combat karakter kasmıyorum ben genelde prensip meselesi, fakir gezmeyi sevmem
Böyle lanet ederek başlıyoruz Mertcanla ben sonra 20-30m para oluyor mutlaka kenarda istemesekte
En son dotta günlük kullanımda uniye biniyodu hatta mertcan hayvanı
hhahah res gelmeden önce bendede 9x craft vardıminer ve lumberjack farklı karakterdeydi tabi
pk atmayı unutmuşum uzun süre craft takılınca, resten sonra hiç bulaşmama kararı aldım craft işine
Anıl Atabey
Craft kasmadan oynamaya kalkarsan feci para kasmak gerekiyor
Hep birilerine bağımlı oluyorsun ya da, tp pot konusunda en azından
O yüzden hep ben kendim 7x full craft kasarım bide glass-stonecrafterlarıda yapıp 9x full craft kasmadan hayatta combat karakteri kasmadım 10 senedir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)