User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
44 sonuçtan 39 ile 44 arası

Konu: Gran Turismo 7: Ana Konu

Bcaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sti_Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese selamlar, PS5 ile tekrardan bu işlere giriş yapmış bulundum. GT7 yi indirdim ama sistemi anlayamadım yalandan Avrupa'da dandik bi honda ile 1-2 yarış yaptım çıktım. Mevzu nasıl akıyor nasıl ilerleyebilirim kısaca bahsedebilecek taktikleri verebilecek tecrübeli birisi var mıdır?
    Kardeşim selam. Yanlışım yoksa wp grubuna da geldin biz oradan konuştuk anlattık bir takım şeyler sana. Buraya yazdığını da iş yoğunluğundan şimdi görmüş bulundum, en azından bir hoş geldin deyip sorunu cevapsız bırakmamak istedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PS5 için reno kangoo eklenmiş galiba.............
    Okumadan imzalamam.....

tiMachine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saçma sapan arabalar ekliyorlar, rezil bir hale geldi artık. Kangoo'nun ne işi var ak yarış oyununda
    mal da yalan mülk de yalan gel biraz da sen oyalan.

otomotiv mühendisi

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bcaner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim selam. Yanlışım yoksa wp grubuna da geldin biz oradan konuştuk anlattık bir takım şeyler sana. Buraya yazdığını da iş yoğunluğundan şimdi görmüş bulundum, en azından bir hoş geldin deyip sorunu cevapsız bırakmamak istedim
    Abi selam, teşekkürler GT serisi bana pek uymadı gibi tam fokuslanamadım. Forzayı aldım bekliyoruz bakalım
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Bcaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sti_Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi selam, teşekkürler GT serisi bana pek uymadı gibi tam fokuslanamadım. Forzayı aldım bekliyoruz bakalım
    Biraz erken vazgeçtin sanırım be
    Sağlık olsun bakalım, ben de forza için ön sipariş versem mi vermesem mi çok kararsızım. Bazen uçmalı, rampadan fırlamalı, kilometrelerce uçulan falan videolar çıkıyor karşıma vaz geçiyorum hahaha

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bcaner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz erken vazgeçtin sanırım be
    Sağlık olsun bakalım, ben de forza için ön sipariş versem mi vermesem mi çok kararsızım. Bazen uçmalı, rampadan fırlamalı, kilometrelerce uçulan falan videolar çıkıyor karşıma vaz geçiyorum hahaha
    hahahahhaha yok be abi hala devam ediyorum ama full fokus değilim, FH4 ü bitirmiş birisi olarak konuşmak gerekirse dediğin gibi bazen saçma sapan uçma kaçma görevleri olsa da araba çeşitliliği bakımından bence daha iyi. Arayüz ve kullanımlar daha basit, araç ayarlamaları yine var ama GT kadar detaylı değil özellikle aracın beyin ya da süspansiyon ile alakalı ince ayarlar kısmı için geçerli ama açık dünya olayı bambaşka, GT de mesela yeni bi araba alıyorum kafama göre sürmek istiyorum ama süremiyorum. Drift modu açıyorsun tur bitince süreç başa sarıyor vs. vs. hangisine alışırsan diğerini oynamak ya da alışmak diyeyim cidden zor
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler