Evet Forzanın yeni serisi motorsport çıktı
varmı aramızda oynayan ekibi toplayalım
![]()
Evet Forzanın yeni serisi motorsport çıktı
varmı aramızda oynayan ekibi toplayalım
![]()
"Wagen"thusiast
Biz çıktığı günden beri oynuyoruz
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Akşamları müsait olabildiğimce giriyorum. Güzel bir ekip toplarsak keyifli olur
GT: H3TR
Oyun düzeldi mi, grafiksel sıkıntılar olduğu söyleniyordu, geçen Gamepass'te yakın zamanda güncellendi falan dedi ama bakmadım. Açıp deneyemedim henüz, güncellemeyi de bekleyeyim demiştim sıkıntılar var denilince.
Daha önce Forza için arkadaşlarla online oynamaya çalıştım ama genel itibariyle antremansız olduğumdan ya yavaş kaldım ya da fazla gaza gelip virajlarda onlara çarpıp sinirlerini oynattım, öyle olunca da çekindim bir daha da girmedim![]()
Şimdlik biraz kariyer modunda takılıyorum.
Araç geliştirme ile ilgili en temel değişiklik artık aracı kullanmadan kafanıza göre geliştiremiyorsunuz o garibime gitti ama çabuk sıkılmamak için güzel birşey olmuş
Ahmetoz7439 vakit oldukça giriyorumbu akşam BT Kulaklığı bağlayıp biraz oynarım
![]()
Hem motorsport hem de horizon yenilik getirmeden tekrara girmişti. Yenilikler neler?
Akşamları online oynuyoruz bekleriz.
DraggerTR
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
henuz bi 15dk inceledim oynadım oyun fena degil de th8a manuel modda calısmıyo bozmuslar h shift yok tamanenbi de ringin pisti var da nordschleife ı goremedim
Benide yazın : GT : Magictulpar
Eski Araçlarım: Civic EG 1.5EX/Suzuki Swift 1.3/Mitsubisihi Carizma 1.8 GDİ/Flash S 1.7/Civic EF 1.5/Mondeo 2.0 Ghia/Mondeo 2.0 Ecoboost
Şu Anki aracım: Fiat Bravo 1.4 T-Jet Super Sport
Araba ile yarış vs yapmadan arabayı modlayamamak baya kötü bence.
Bir de anlamadığım gamepad ile denedim açar açmaz oyunu, daha önceden debriyajlı şekilde oynuyodum gamepad ile şuan debriyajla vites atıyosun 3 günde vites atıyor düşürüyosun yine aynı şekilde. Debrijaysız direkt manuel daha hızlı vites geçiyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)