Sözde bugün piyasaya çıkacaktı halen çıkamadı. Kaç ay önce parasını verdik satışa çıkınca daha pahalı olacak diye izlenim ve tanıtım o yöndeydi. Oyunda ortada yok. Dolandırıldık![]()
Sözde bugün piyasaya çıkacaktı halen çıkamadı. Kaç ay önce parasını verdik satışa çıkınca daha pahalı olacak diye izlenim ve tanıtım o yöndeydi. Oyunda ortada yok. Dolandırıldık![]()
IN BOOST WE TRUST
Yurtdışı forumlarında yorumlar ve görseller mevcut, TR storela alakalı bir durum olabilir mi?
Gold paket alanlar bir kaç gündür oynuyor. Ben de beta testine katılmıştım ama G27 desteği tam değildi (ffb hiç yoktu) o nedenle tam destekle ilgili bir bilgi alana kadar satın almamaya karar verdim.
Akşam 8 de aktif oldu. Direksiyon kullanımı rezalet. Deadzone ayarı falan da işe yaramıyor bayaa boşluk var. Bayaa bi update gelecek belli ki. Adamlar aman bir çıkartalım da daha sonra update yaparız diye düşünmüş. En az 2-3 ayı var belli ki. Bu direksiyon ayarı ile satmaz kimse de almaz direksiyonla oynayacaksa. Eski test drive direksiyonla çok iyiydi halbuki.
IN BOOST WE TRUST
Test Drive açıklama yayınladı bundan sonraki update patchinde bütün server ve direksiyon ve konsol hissiyat hataları giderilecek diye. Ama ne zaman o belli değil. 1 sene sürmesinde patchin çıkması
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)