üstte arkadaşın verdiği link oyunu ve patchleri indirebileceğiniz link zaten. yani hazır bir paket. ben az önce indirdim şimdi kuracağım.
Printable View
üstte arkadaşın verdiği link oyunu ve patchleri indirebileceğiniz link zaten. yani hazır bir paket. ben az önce indirdim şimdi kuracağım.
kurduktan sonra baska birsey gerekiyormu peki
kurulumada gerek yok oyun kurulu şekilde geliyor. sadece açıp pynuyorsunuz oakdar.
benim anlamadığım v 2.3.0 ı nasıl kuracağız.
yok mu bilen :D
oyunda parayı nasıl çoğatıcaz? ve evde oynadım ancak aracın kontrolü cok zor. bunları nasıl ayarlıyorsunuz?
Nerden indirebilirim biri linki pm atabilirmi acaba?
biri bana hazır modlu arabaları değişmiş herşeyi çalışan haliyle bi link pm atabilirmi ya ordan indiriom burdan indiriom bişeyi bozuluo başka bişeyine bişi oluyo gıcık oldum :D
Aynı pmden bende istiyorum:D
dur daha ben alamadım :D
Çok pm geldi.Zamanım olduğunda sizler için kendi oyunumu upload ederim.150-160 tane araba var.Motor olarakta b16 vtec - rb26 - 2jz gibi bir sürü motor var. Colinden tutun vs vs herşey var.
Ek olarak: Tüm ayarlar yapılmış şekilde fakat yarışamıyorsunuz sadece test track ta zaman koşturabilirsiniz. Ayrıca oyun 7gb gibi bişey. :D
bi motoru toplayamadım yahu önce ne takılması gerekiyor :P
Ne eksik olduğu yazar orda marş basmaya çalıştığında.Genelde kayışlarda problem olabiliyor :)
Arkadaşlar sürekli pmler geliyor.Konuda paylaşırım linki upload edince.Biraz sıkıntılı olucak ama önemli olan amme hizmeti :D