üstte arkadaşın verdiği link oyunu ve patchleri indirebileceğiniz link zaten. yani hazır bir paket. ben az önce indirdim şimdi kuracağım.
üstte arkadaşın verdiği link oyunu ve patchleri indirebileceğiniz link zaten. yani hazır bir paket. ben az önce indirdim şimdi kuracağım.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
kurulumada gerek yok oyun kurulu şekilde geliyor. sadece açıp pynuyorsunuz oakdar.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
oyunda parayı nasıl çoğatıcaz? ve evde oynadım ancak aracın kontrolü cok zor. bunları nasıl ayarlıyorsunuz?
Çok pm geldi.Zamanım olduğunda sizler için kendi oyunumu upload ederim.150-160 tane araba var.Motor olarakta b16 vtec - rb26 - 2jz gibi bir sürü motor var. Colinden tutun vs vs herşey var.
Ek olarak: Tüm ayarlar yapılmış şekilde fakat yarışamıyorsunuz sadece test track ta zaman koşturabilirsiniz. Ayrıca oyun 7gb gibi bişey.![]()
Legen...wait for it...dary!
Ne eksik olduğu yazar orda marş basmaya çalıştığında.Genelde kayışlarda problem olabiliyor
Arkadaşlar sürekli pmler geliyor.Konuda paylaşırım linki upload edince.Biraz sıkıntılı olucak ama önemli olan amme hizmeti![]()
Legen...wait for it...dary!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)