Bu arada lütfen şu para olayını nasıl yapıcaz araba yükledim ama param yetmediği için alamıyorum:S
Printable View
Bu arada lütfen şu para olayını nasıl yapıcaz araba yükledim ama param yetmediği için alamıyorum:S
begformoney yaz ingiliz anahtarına tıkla :D
tornavida değil miydi o ? simgesini hatırlamıyorum ama tuning butonuna tıklayacaksın kardeşim.
new career dedim sonra yukardan buy new cars dedim ilk bu eg civic koymuştum klasöre ilk vardı ama şuan ne 205 var ne o zaten 20.000 var araba da alamıyorum:)
Cahillik başa bela varmı şöyle güzel basit anlatıcak :D
Yok mu şu para işini anlatıcak kişi delircem :D
Edit: Hallettim:D
o yea golf 2 v10 çarçır+turbo 1004hp awd (H) hahaha
3 saat bi tane eg toplayamadım :D:D
b22 motor koyuyorum ama olmuyor :D benim parçalar çok az acaba paket falan mı yüklemem lazım:D
aynen bende de var aynı sorun :D dağlar gibi v12yi koydum, bi-turbo charger taktım, supercharger koydum, static compression düşük diye hata veriyor sürekli. mixture ratio'yla oynayın diyor, oynadık değişen bir şey yok :D cylinder heads, connection rods, pistons değiştirin diyor değiştirmesine değiştircem de ulan zaten en iyisini taktık, daha nabayım yani :D hakkaten çözen eden yok mu şunu ya :D
bu oyun çok eğlencelide şu motoru toplayıpta arabaıy yürütememeye ayar oluyorum o yüzden bırakmıştım oynamayı
hep birşey eksik kalıyor:D
twin supercharger ister o civic :D viper motoru galiba yanlış görmüyorsam :D
tc zaten :D
oyuna ben civic ekledim ama oyunda nerden alacağımı bulamadım :D
2548 v10 la 6,9 sec yaptım
1517 lik v10 la 5,9 sec nasıl iş anlamadım :D
2500 olan tutunamıyo heralde :D