güç başka birşey tabi :D
Printable View
İndirdiğimiz egzoz tampon yamalarını falan nereye koyuyoruz acaba?
çoğunlukla parts ın içine atıyorsunuz indirdiğiniz dosyada yazar farklı bir yere atılıcaksa zaten
Baştan itibaren yazıyım :
Arabalar Cars/racers içine
Motor Parts/engines içine
Diğer ıvır zıvırlar(egzos,jant,lastik,suspansiyon..vs) parts içine.
Suspansiyon için onerim altta attıgım linktekini indirin içinde nasıl kurulucağı yazıyor.Pozitif,negatif Kamber ve ekstra yükseklik ayarı,lastik derinlik ayarı yapılabiliyor.
http://www.streetlegalmods.com/page....-Gear-Beta-v01
arkadaşlar aldığımız motor sandık olarak alınıyor ancak takamıyorum ne yapmam lazım bilgi verebilciek olan var mı ?
motoru komple aldım egzoslarıda motoru hatta tek parça olarak aldım şuanda kaput altı boş ancak hiçbir sandık motoru takamıyorum ( paraşifresi sağolun :D )
benim twincharge v10larım 800 hp oluyor acaba eksik yaptığım birşey mi var yada basınçla falan oynanılıyor mu :D
Tuning e tıkla ordan turbolara tıkla basıncı aç :)
Unregistrable node:......
araba yüklerken dosyaları kopyalıyorum oyunu açınca bu hatayı alıyorum çözümü nedir acaba :soru:
you can't test the car because engine is not working condition. İt's missing the clutch
Dün geceden beri hep aynı uyarıyı veriyi çalıştırmaya çalıştığımda :D
Ne eksik acaba fikri olan varmı :S
sıkıntıyı çözdüm :D slrr mode dan araçların hepsine motorları ruhsata işlettirdim :D şuanda toros a m5 motor koyuyorum sonumuz hayırlısı :D
aynen sıkıntı debriyaj da bu arada birşey alırkan en son yes no kısmı var orda aracına uygun olup olmadığını yazıyor
mesela,
NOTE: installable right away your car der ise sıkıntısız şekilde takabilirsiniz.
ancak;
not compatible with you current car/ parts bin ! der ise boşuna takma olmuyor tecrübe ile sabit :D
Debriyaj yokmus osrun o :D
Debriayaj derken şanzumandan bahsediyorsan evet baskı balatamı takıp şanzumanı oturttum altarnatör falan da takılı :S