clutchla flywheelda sorun olabilir
v10 twincharge motorumda turboya tıklayınca basınç ayarlama yeri gelmiyor nedendir
evet eksik yaptığı bişey var tabiki
bise v10 koydum sarmaktan gidemiyor. şöyle ufak tefek önden çeker bir arabaya v10 koyup 5 secleri koşmak lazım
şu an bendeki v10 2526hp-2529nm
tc takarken birde sc de takacksın. motorun görüntüsü aşağıdaki gibi olacak. ayrıca bu tip motorlarda yakıt tipini dizel seçin afr yide 13 e ayarlarsan max gücü alırsın, ayrıca timing falanda yapman lazım. tc ve sc lerde basınç ayarı yapamıyorsun.
![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
[QUOTE=ensoztrk;2820060]Allah AllahŞanzuman takılı ama.
dostum önce flwheel ve clutch takacaksın ondan sonra üstlerine şanzımanı.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
[QUOTE=despe;2820083]evet eksik yaptığı bişey var tabiki
bise v10 koydum sarmaktan gidemiyor. şöyle ufak tefek önden çeker bir arabaya v10 koyup 5 secleri koşmak lazım
şu an bendeki v10 2526hp-2529nm
tc takarken birde sc de takacksın. motorun görüntüsü aşağıdaki gibi olacak. ayrıca bu tip motorlarda yakıt tipini dizel seçin afr yide 13 e ayarlarsan max gücü alırsın, ayrıca timing falanda yapman lazım. tc ve sc lerde basınç ayarı yapamıyorsun.
Uploaded with ImageShack.us
bu bahsettiğin yakıt tipini , afr yi nasıl ayarlicaz? timing nasl yapıcam şuanda araç hazır![]()
anca hayallerimde yapabiliceğim bişey yaptm ancak bir sorun var ? M5 SWAPLI TOROS 'u madrag spec 15'' arkada, bununla beraber lastik takıyorum.. alt yerden yükselsin rahat dönsün diye de önlere 18'' taktım ancak giderken sağa sola cevirdiğimde araba takla atıyor direk bunu nasıl çözücem ? (en güzelide kalkışta direk kafa kaldırıyor.. şuan araçta o oyundaki superduty nin yürüyeni var
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)