BMW M5 aldım ama turbo ekleyemiyorum. Perf.menüsünde parçalar gözüküyor ama uyumlu işareti yok. Sizce nerede hata var?
BMW M5 aldım ama turbo ekleyemiyorum. Perf.menüsünde parçalar gözüküyor ama uyumlu işareti yok. Sizce nerede hata var?
arkadaşlar slrr yi hd Yapma modu varmış sanırım. bu oyun nasıL hd yapılıyor elinde bu mod olan varmı? yada modsuz da yapabiliyorsak, yardımcı olabilecek varmı acaba?
verdiğiniz linkten oyunu indirdim. fakat setup u yok exe den açıp oynanıyor fakat bilgisayara kuramıyorum.birde ek 3partı nasıl yükleyecem ayriyeten araç yüklemek istediğimde verisi var cars yazan dosyaya atıyorum ama oyuna girdiğimde yüklediğim araç whecle bölümünde yok yardımcı olabilirmisiniz?
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Edit:Çözüldü
teşekkür ederim yükleme işini bi arkadaş farklı bi link attı sağolsun oradan sorunsuzca yükledim oynuyorum, bahsettiğin yerden alıyorum araçları evet. oyuna sorunsuzca farklı araçlar yükleyebileceğimiz bir link varsa alabilirmiyim. birde garafikleri daha iyileştiren bir link atarsanız çok memnun olurum.
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
iyi akşamlar herkese bende drift arabası yapmaya çalışıyorum ama her yanladığımda araba takla atmaya başlıyor lastiktendir dedim lastik değiştirdim ama sorun aynı acaba yapamadığım yanlış bişey mi var? Amortisör ve yayları da drift için alıyorum.
Oyunu yukledim ama plase insert sl2 disk hatasını alıyorum ne yapmam lazım
Ben bu oyunu geç farkeden biri olarak söylüyorum ki çok iyiYanlız hala orjinal şekilde oynuyorum ve acayip sıkıcı oldu bir yerden sonra... şu mod işini denedim patchler falan attım görüntü biraz canlandı ama araba ekleyince oyuna girerken hata veriyor. eklediğim aracı silince düzeliyor. Adam gibi komple indirilcek yer varsa link olarak pm yada herhangi bi şekilde bekliyorum . Özellikle de EG6 SIR Candır
) Yardımlarınızz için Teşekkürler şimdiden
![]()
Dostum verdiğiniz v3 modunu indirdim bir türlü araba alamıyorum. tam shopa giricek oyun kapanıyor. nolur yardım(
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)