ben bu motoru mx5 e koymak istedim olmadı ama araba işareti çıkıyo takabilirsin diye
sen bi ayar demiştin nası yapılcak o ayar?
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
kurulumu daha ayrıntılı anlatacak varmı torrenti ilk kez kullanıcam internetten pek oyun indirmişliğimde yok yardım lütfenoyunun cd side vardı elime alıp baktımki çatlamış
![]()
Torrent programını kurucaksın verdigim linkten oyunun torrent indirme dosyasını indiriyosun sonra indirdigini aç torrente otomatik atılacak inmesini bekliceksin oyunu kurucaksın pachler var şuan 3 tanesini verdim diyerinin üstünde çalışyorum . pachlerin nasıl kurulacagını anlattım bakarak yaparsın .oyun açılmazsa özeliklerden uyumlulugu sp3 yap ve drex güncellemelerini yap. win 8 de şuanlık çalışmıyo işletim sistemin win 7 yada xp se indir .
Torrent programını kurucaksın verdigim linkten oyunun torrent indirme dosyasını indiriyosun sonra indirdigini aç torrente otomatik atılacak inmesini bekliceksin oyunu kurucaksın pachler var şuan 3 tanesini verdim diyerinin üstünde çalışyorum . pachlerin nasıl kurulacagını anlattım bakarak yaparsın .oyun açılmazsa özeliklerden uyumlulugu sp3 yap ve drex güncellemelerini yap. win 8 de şuanlık çalışmıyo işletim sistemin win 7 yada xp se indir .
yanlış anlamayında bişey sorucam .. 3 dosyada da aynı dosyaların değiştirilmişi yok mu ? 4.0 yapıyoruz dosyaları değiştir diyoruz .. 4.1 yapıyorz aynı dosyalar değiştir diyoruz .. 4.2 de de aynı şeyi yapıyoruz .. direkt 4.4.2 i yüklesek dosyaları bir sefer değiştirsek aynı şey değil mi :S
edit : ben söylendiği gibi tek tek yaptım da diğer arkadaşlar açıısından sordumarada dosya farklılkları vardır belki orasını da bilmiyorum , tamamen afaki konuştum
edit2 : resolution changer dan istediğim değeri giriyorum ancak ne girersem giriyim fullscreen aktif olmuyor .. yani fullscreen yapamadım henüz..
torrentteki setupın içinde 4 tane setup dosyası var setup setup1. setup2. setup3 diye hepsini teker teker yüklicekmiyiz sadece birincisi bile yarım saat oldu %50 var yok
o zaten onları yüklüyo galiba
zaten setup dosyası 4mb
geri kalanlar yüklü
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
Bende new carrer a tıkladığım an error verip kapanıyor oyun.
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)