ya arabayı lifte nasıl kaldırıyoruz ya bulamadım bi türlü![]()
e30 bulamadım ben ? ayrıca benim accordan falan varsa mod olarak ekleyebilirmiyiz ? cb3 cb7 kasa accord ?
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
ya arada kaçırdım galiba
patch ıvır zıvır bu modifiye parçalarını falan içeren paketin ve oyunun linki var mı?
28de torrent lınkı daha sonrakı sayfaların birinde de diğer linkler vardı abi. hangi sayfalarda bilmiyorum ama![]()
para sıkıntım var diyenler sabah valo cityde hangi garajdaysa o renkten sokakta yakaladıkları arabalarla kornaya basarak yarış yapabilirler 100 dolardan 1500 dolara kadar yarışılıyo yoluda siz belirliyosunuzotobana cıkın yakalayın otobanda bi kek yolun
![]()
[QUOTE=joker58;6668748]Oyun Linki
Dosya Sitesi - Dosya Upload Dosya Sitesi
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
İlk pach
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
İkinci pach
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Üçüncü pach
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.82 kurulunca o civarlar oluyo beimki şuan 8 gb pachlerin toplamıda 100mb var yok .
turboyu büyüt dişli ayarlarıyla oyna 600 650 civarı hp le slick lastik ama havalarını 0.5 1 bara yakın düşür 1000 kg altı bi makina yaparsan motoru kuçaklamadan garaja dönmezsin benim gibi
bi çıkıyorum garajdan gece draglarına fit iki supra bir bmw 3.16 alıp dönüyorum arabaları satıp s15 e lastik parası yapıyorum
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)