Alpina jantları da taktım. Jantları boyarken yanlışlıkla kaliperleri de boyayınca onların da boyanabildiğini öğrenmiş oldum
Bu da Euro Stang Mustangim. Oyundaki Euro Stang kaputun ve lipin gerçeğiyle alakası olmadığından bunları taktım.
![]()
Alpina jantları da taktım. Jantları boyarken yanlışlıkla kaliperleri de boyayınca onların da boyanabildiğini öğrenmiş oldum
Bu da Euro Stang Mustangim. Oyundaki Euro Stang kaputun ve lipin gerçeğiyle alakası olmadığından bunları taktım.
![]()
Ben printscreenle sorunsuz alıyorum fotoğrafı ama sende olmuyorsa bi arkadaş "sağ tıkla abi simgesine, özellikler -> uyumluluk -> masaüstü oluşturmayı devre dışı bırak seçeneğini işaretle" demişti bi dene istersen.
Lift kalkmıyor oyunda. garaj içinde ilerlemek için üstte sağda direksiyon simgesi var ona tıkla sonra da ayak ve pedal simgesi var ona tıkla. Yalnız dikkat et birden fırlıyo araba duvara toslama![]()
joker kardeş su araçlar+patchleri versende faydalansak bizde
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
2-3 sayfa önce verilen linktekileri indirdim ancak setup a tıkladığımda hata veriyor kurulumu nasıl yapacağımızı detalı anlatabilirmisiniz pek anlamıyorum netten indirip kurmayı.şöyle bir hata veriyor
http://c1303.hizliresim.com/17/9/kwmxy.jpg
bilgisayar windows7 bu arada
Abilerim elinde kaliteli modları olanlar özel mesajla link atabilir mi bu konuda arşivim var ama hala eksiklerim var bu eksikleri canımı sıkıyor sizden ricam sadece varsa link olarak modları atmanız![]()
131 abarth arşivinde olan paylaşabilir mi acaba ? bi sürü link buldum hiçbirinden indiremedim
![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
v10 blok aldım hiçbir araca oturmuyor blok.. eski serilerden hepsini denedim bmw leri denedim.. v10 swap yapan varsa hangi şase ye yaptı?
MCT 106
'11 GP evo dizel ===>
'02 Corsa C GSI 1.8===>
Sanırım sadece Viper'a oluyor o.
Ben de dün e36lardan birinin DTM V6sını söküp DTM V8 taktım. V8 olanın gücü daha düşükTurbo basınçlarını arttırdım yine de V6 daha güçlü
![]()
Bir de bazen oyun kapanmaya başladı bende. geçenlerde de save im gümledi. Dosyalarla oynayıp garajımı kurtardım Allah'tan. Neden böyle oluyor acaba? Bunun bir çözümü var mı?
cheyvnin jiplerinden off road değilde diğeri var adını unuttum arkası çift teker. Onlara oluyor v10.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)