Dün gece yine save im patladı. Yine dosyalarla oynayıp kurtardım garajı ama son yaptığım araba yok oldu, ondan bir önceki arabanın da boyası garip bir hale gelmiştiYeniden boyanmıyordu da sattım ben de
![]()
joker58 çok teşekkürler. Eski sayfalardan birindeki torrent ve yamaları indirdim. Oyuna kalite geldi, resmen oynanabilir hale geldi. Ruslar bu işi biliyor.![]()
yav sabah gırıyodum sımdı gıremıyorum oyuna gerı atıyor oyundan gırer gırmez sılıp bastan yuklıcem ama save ımın gıtmesını ıstemıyorum acıll yardımm![]()
VW 1303 S
torrent olsa 13gb mükemmel olur açık alınca açık bırakırız pc leri bir kaç günlüğüne herkes almış olur
Oyunun bulunduğu yrde save klasörü var onun içinde career klasörü var onun içindeki dosyayı yedekle. Yeni kurduğun oyunda aynı yere yapıştır. Sav de sorun varsa ve açılmıyorsa yeni bir save oluştur oyuna girip farklı bi isimle. Yeni oluşturduğun save in klasörüne eski savedeki main dosyası hariç bütün dosyaları yapıştır. Oyuna girdiğinde yeni başlamış gibi olucaksın ama garajda arabalar duruyor olucak.
Benim bilgisayarım biraz sorunlu bu aralar. Yalnız oyun herkeste bazı sorunlar çıkarıyor. Demekki sadece bende olmuyormuş. Şu oyun tam olarak düzelse ve grafikleri biraz daha iyi olsa ne güzel olucak.
Tek ümidimiz Joker58'in 13GBlık torrenti artıkUmarım sorunsuzdur...
Burada en son paylaşılan oyun+patch'lerdeki Bel Air hatalı galiba, ben hata aldım, Bel Air'ı kaldırdım oynuyorum şimdi sorunsuz. Bel Air'den hata yaşayanlar da var gördüğüm kadarıyla, tek değilim en azından. İlle de Bel Air istiyorsanız bende çalışan bir Bel Air patch'i vardı, eve gidince linkini bulup isteyene atarım, sorun olmayacaksa buraya da eklerim linkini.
öyle işte.
bende oynuyordum güzel güzel ne oldysa artık girmiyor oyuna
oyuna girerken haritanın olduğu ekranda kalıyor sonra atıyor
joker58 verdi coşkuyu herkez torrent bekliyo
ücret karşılığı dağıtıyomuş torrenti![]()
![]()
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
garajda arabaya parça ekleyip sökerken arabanın ordan oraya hoplayıp zıpalamasını önleyebilecek bir yöntem bilen varmı![]()
13 gb nekı benım 1 saatımı alır yada almaz sız verın yeterhala tık yok sanırım 13 gbtı hala upload edılmedi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)