Haklısın çirkef stayla hepsi :D Birazdan kuruyorum gireriz
Printable View
Bu modem desteklemiyor malesef. Açık olan bir serverda takılabiliriz ?
Çoklu Oyuncu - Online Kullanıcı Bul - StyleALP_TurboX yazarak bulabilirsiniz beni...
Hangi Server :D Canım Sıkılıyo :D 2 Yan verek :D
bu oyununda kötü yanı bu aynı anda onlıne denk gelmek sorun sankı :D bide bendeki demo varmı lisanslıya çavirmenin bı hal çaresi :D
var mı kimseler x10 da? :)
gecüü okuyosan gel saplıyım sana bi :D
olmaz mııı?
olmamıı :D
server live for drift
X10 LFD Gelmek İsteyen ?
o hangi patchda x'mi z'mi ve nasıl giriliyor yeniyim biraz :D
hangi server??
LFS X Patch Sonra X10 inidirip bi nevi Yama yapıyoruz. Sonrada LiveForDrift Server'ına giriyoruz :) Cra*k istenilirse yollayabilirim :)
oyun için ne lazım paralı üyelik falan varsa nerden alıyoruz.
Paralı Üyelik S2 olarak tabir ediliyo Onun avantajı Online oyunda Bütün Pistlerin Bütün arabaları açık olması ve Arabanıza giydirdiğiniz Skin'i sitesine Yükleyip herkezin görmesini sağlayarak Eğlenceli bi oyun çıkarmak. Şuan benm oynadığım cra*kli Bizde 1 Pist 2 Araba Mevcut Fark bu :) LFS X10 :)
Hadin go go :D
tt drifter
tt`Drfiters Bekliyoruz
server açın biraderler :D
dün emreye sapladım :D çıktı sonra ahahha çakal ama
olm ayar yok yeniden yukledim bi map atin bakem :D
hade beyler
server söleyin baham :)
tt drifters
şifre techturkey
gir gir gir gir gir
varmı kimse oynayacak? :)
Bana da bi yardımcı olun, bende geliym beyler.
ya ben driving force gt aldım , bu oyuna adapte edemiyorum nasıl yapıcam ? sola dönerken direksyon hemen kitleniyo sağa dönerken sonuna kadar dönebiliyo , eksen ayarlarını vs. yapamadım , türkçe kaynakta yok internette
var mı oynayacak olan biri tt server açsın oynayak
Merhaba Arkadaşlar.
Şimdi bu oyunu yükledim vede Demo. Geçenlerde girdin Server a uzaklardan bir iki kişiyle takıldım Xf GTI ile :D Tabiki Önden çekiş araba pekte zevkli olmuyor :)
Bunu nasıl S1 yada S2 yapabiliriz.
Ayrıca X nedir Z nedir ? Live For Driftte başka bir oyun mu ? Ne yapacağım :) Bişiler anlatın :)
Online oynayabilmek için ya lisans alıp(sitesinden) s2 yapacaksın ya da online daki demo otomobillerle yetinekcesin.Sadece XF yok XRT'de var demoda,o keyiflidir baya.
X ve Z oyunun sürümleridir.
Life For Drift oyundaki serverlardan birtanesidir,genelde kendi kurduğumuz server olmassa orda dönülür.
var mı oynayan
ben oynuyorum x patch'te
beyler ayrıca drag lapperı olan varsa atabilir mi
Gerçi baya zaman geçti de yazacaktım unuttum Z28 patch için artık tweak var yani aslında çok uzun zamandır var :D ama 1 ay kadar önce çıkan tweakte artık demo da tweak var.. mesela bugün V8 Setup yapalım diyeceksiniz.. biri setup yapıp koyacak server açılacak sonra herkes o setupla girecek tüm serverda v8 araba olacak :D
herkes boşladı lfs yi yok mu oynayan
hadi panpalar yanlamıoz mu