Yanlız demo oynuyoruz zaten en son sürümü indirin, benim bildiğim alpha biraz eski :(
Printable View
Yarış olursa katılmaya hazırım. :)
Ben de indiriyorum en güncel sürüm hangisi?
Demo açılması kötü olur. Size tavsiyem Hamachi server açmanızdır. Demo açarsanız XRG ve XFG' lerle dolaşırsınız. Buda kötü olur XRG' nın dötü kalkmıyor yanlıyamazsınız. XFG' ler ile anca rolling race falan atarsınızki sıkılırsınız. Hamachi Server açarsanız herşeyi yaparsınız. Hamachi server olursa herkeze elimden geldiğince yardımda ederim drift race drag gibi gibi :)
O nasıl oluyor usta anlat o dediğinden yapalım.
Demo server açmakta hiç bir sıkıntı yok. Ben açıyorum şenol arkadaşım açıyor. Çok oynadık :) Ben bi ara LFS Grup Msn Adresine kadar aldım herkez bir arada olsun konuşsun tartışsın anlamında :) Sadece Hamachi indiriceksiniz. LFS Z28 indirip k*ygen ilede S2 moduna sokulduğunda bizimle aynı ortamda olabilirsiniz :)
Demo açarsanız herkes daha kolay ulaşır ve uğraşmaz açar lfsyi server açıksa dalar ve katılır hamachi uğraştırıyomuş gibi geliyo bana hem araba sınırlı olunca herkes difransiyelle uğraşıyor daha iyiyi yakalamak için ben bide araba setupları indirdim Supra ve Gsı var :D
linkler ilk mesaja eklenebilir :)
lfs:
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: renaultfanclublfs+crack,.rar
hamichi:
Hamachi ndir - Download > Gezginler
sınavlar bitsin cuma günü sonra aranıza katılırım :)
Ben kurdum versiyon 0.6B gözüküyor Nasıl Z28 yapıcam?
Hamachi ağı dolu gözüküyor nasıl halledebiliriz ??
4.techturk
tt
Bu ağ mı dolu gözüküyor ? Şuan bunda 2 kişi var daha yeni açtım yani :)
Bu arada burda söyliyimde. Arkadaşlar, abilerim Bilgisayarınız 64 Bit ise malesef k*ygen çalışmıyor, çalışmayınca hamachi ağınada katılınamıyor. PC' nizi kontrol edip benden parça isteyebilirsiniz :)
bende girdim
Normal demo olarak server açıcak bi arkadaş daha sorunsuz olur yardım bekliyoruz ....
Şuan Z28 Demo server' ını açmış bulunmaktayım herkez TechTurkey yazısını görüp gelebilir :)
Tekrar denedim dolu gözüküyor :(
Şimdide server' ım gözükmüyor. OFFF :/ Hiç internet server' ı açmadım şuan deniyorum ama gözükmüyor server. :(
0.6b' de açmadımki ben :D Z28' de açtım server' ı :D Hay lanet S2' im varya adamlar bile bana kıllık yapıyo " ulaaaaaaaan para vermişin hala demolarda geziniyosun izin vermiyorum lan sana ! " falan diyolar galiba :D
hamachi ağına katıldım meLaNchoLic nickim :) yukardaki mesajlarda verilen linktende oyunu indiriyom şimdi :)
daha eskilerden s2 alpha upload edip link mi versem napsam s2 yi cracklemekde sorun olmuyo sanırım 64 bit de denemedim ama.. bende 64bit kullanıyom sıkıntı yasıcam heralde :D