Live For Speed - Full Client v0.6B - LFS_S2_6B_setup.exe « Player Attack su sıteden ındırdım ama nasıl nlıne yapıcaz smdı :D
onceden oynardm da snawlardan bası kaldıramadık :D
Printable View
Live For Speed - Full Client v0.6B - LFS_S2_6B_setup.exe « Player Attack su sıteden ındırdım ama nasıl nlıne yapıcaz smdı :D
onceden oynardm da snawlardan bası kaldıramadık :D
Yokmu USB modemi olan biri server kursun bize
arkadaşlar 0,6B indirmeyin,z28 patch indirin :)
tweak falan çalıştırıyor Z28.
Arkadaşlar usb modem kullanan yokmu yada portu açık biri hemen şifreli bir server kursun gece gazlayalım ?
Ben açıyorum ama sizin dışınızdakiler giriyor siz bulamıyorsunuz :D
Deneyelim istersen aç bakalım server adını ve şifresini ver ben bakıyım :D
Hangi sürüm ? z28 demo ?
aynen öyle ben açıyodum modem değişti benim
z28 de açtım direk kullanıcı bulma kısmından berkay_tr yazarsanız bulabilirsiniz.. eğer doğruysa..
Hatta sunucu bulma kısmına Techdeneme yazın bakalım :)
Arkadaşlar Berkay arkadaşımız server açtı sadece oyunu açıp online kullanıcı bul kısmına berkay_tr yazdığınızda serverda hep beraber olucaz bekliyoruz :)
sw listede gözüküyor, direk listedende girebilirsiniz..
şifreyi alabilirmiyiz ?
şifre : techturkey
Herkesi bekliyoruz...
sunucu listesinde gözüküyor Techturkey olarak
şu lfs yarışları canlansın artık..
var mı server falan biz 2 kişi baya bi denedik ama server kurmayı beceremedik kursakta giremedik:D bende habire geçersiz ip hatası veri arkadaşta zaman aşımı diyo bizde bari techte var olan bir servera girelim dedik oynayan var mıdır ??
Genellikle TT Cemiyeti olarak sadece 2 veya en fazla 5 kişi olmak üzere bir topluluk oluyor. Fazlası olaydı iyiydi :) Bu arada gezicek edicek server mevcut ama kaç kişi gelicek o mevcut mu :)
abi cs yapsak 10numara olur
CS için ekipman gerekir, LFS' deki tek ekipman sağlam bir bilek o kadar :)
çok oldu oynamayalı unutmuşumdur sanırım ama eski günleri yad etmek gerekir :D
şimdi birisi bana hangi paketi neyi nerden yüklemek gerektiğini kısa bi özet geçsin eski günlere dönelim :D :D
Şimdi, server var ama şifresi yok şimdilik anca takılıncak server var şuanlık yarış falan olmaz yani anca kendi aramızda gülücüklerle falan olur :)
0.6b Sürümü ve iP Patch gerekiyor gerisinde bir şey yok ip ve port' u yazıp giriyorsunuz :)
patch x giren varsa şu anda girelim oynuyalım
sıcak ayarımla dumanlı dumanlı şov yapayım size :D
DKT Hakan
eskilerden kalma lfs yı buldum pcde.. açınca güncellemek istedi bende güncelledim gitti.. 0.6b sürümü diyor.. fakat onlıne oyun ve turbo araç kapalı :(
eskiden cracklemeden onlıne oynardık napıcam ben şimdi buna ?
güncelleme ekranında iptale bassaydınız, o sürümün sw listesine ulaşırdınız, bahsettiğim patch x de buydu zaten, turbolu arabanın oldugu..
iptal etmeden geçemedim.. nerden baksak 4 senelik oyundu buldugum.. 0.6b sürümle beraber bikaç tane daha sürüm gösteriyordu.. bende yükledim :(
şimdi napıcam onu bilmiyorum :)
100 küsür mb'a patch x indirebilirsiniz ( demoda direk turbolu arabayı online oynamak için )
veya en yeni sürümde turbosuz arabayla online oynayabilirsiniz.. cr*ck yapıp hamahi üzerinden bağlanıp ohoooo.. ... ... başkaları ile oynayabilirsiniz :D
ben hala eski sürümden vazgeçemedim, oynuyacağım zaman onu açıp oynarım, araç tepkileri son sürüme göre biraz daha basittir ama, gene sağlam simulasyondur x sürümü vesselam :)
burdan verdim gitti :)
Demo Versions: Live for Speed S2 Alpha X Demo - Demo Movie Patch Download Section
hep beraber oynicaksak banada anlatın bende indiriyim oynayalım hepberaber =)
burda paylaşman sorun olabilir editle bence mesajını ;)
insin bakalım nolucak :D
edit:birde S2 alpha dıye bi sürüm buldum.. yaptıgım araba burda ama buda onlıne baglanmıyo :(
arkadaşın verdiği link ne işe yarıyor
BluEBoY -> Hiç sıkıntı etme kaybın yok en azından X Patch' deki gibi Pixel Pixel sürmeyeceksiniz oyunu adam akıllı kaliteli şekilde süreceksiniz. Cr*ck gerekiyor diğer arabaları açmak için bende HDD' mi kaybettiğim için size onu veremiyeceğim ama aratmanız gerekir biraz 0.6b olarak geri kalan kolay hiç dert etmeyin :)
X Patch' de dolanıp milletin küfürlerine ergenlerin salak saçma haraketlerine tanıklık edeceğinize vereceğiniz 60 küsür TL ile yabancıların mükemmel serverlarında yetenekleriyle oynayıp ilhamlar ile kendinizi oyun üzerinde geliştirebilirsiniz kendinizi. Hiç sonra yok efendim cr*ck miş oymuş buymuş uğraşmazsınız her sürümde isminizi şifrenizi girer keyfinize bakarsınız ;)
rica ederim :) cr*ck yaparsan son sürüme, sadece offline olarak bütün arabaları oynayabilirsin.. diğer insanlarla oynamak için hamachi tarzı ağ programları ile bağlantı kurman gerekiyor abi :) ( bütün sürümler için geçerli bu aslında :) )
bütün ergenler son sürümün demosunda şuan, facebookda falan denk gelmiyormusunuz hiç , tofaş,doblo,e30 modu yapıp türlü türlü fotolar çekenleri :)
patch x son demlerini yaşıyor gibi bişey şuan, eskiden 100lerce sw olurdu artık yok, girsen şimdi 10 taneyi bile bulmaz belki :) LFS yöneticileri bir gün şalterleri kapatana kadar devam :D
biz kendimiz skin yapar sağına soluna sticker karbon kaplardık ne günlerdi :D
yeni sürümü pek begenmedım ozaman turbosuz onlınenın tadı çıkmazki yahu.. nyse değişiklikler güzel ama.. bizde X'den onlıne güncelden tek takılırız :D
Şimdi soruyorum, LFS' e gelmek isteyen varmı serverımız var arkadaşlar ?