ben varım :)
Printable View
ben varım :)
Tamamdır dostum, ip patch varmı elinde? Yoksa sana bir şekilde yollıyacağım ama benim serverıma gelmeniz için ayrı bir klasör yapın ip patch olayını yaptıktan sonra demo serverlarına giremiyorsunuz haberiniz olsun arkadaşlar. Server şifresini aldım sıkıntı yok istediğinz yeri ben olduğum taktir açarız. Race, Drag, Drift herşey olur sıkıntı yok hallederiz a.ş ltd şti :)
az önce bi ip patch indirip çalıştırdım startladım falan kendi kendine bişeyler yaptı :D ayrı bi klasör dediğin olay nasıl olucak onu ayıkamadım ??
x patch de ısrarlıyım :) varmı gelen
x-patchde 3 tane server çıktı bende ...
yeni sürümde jantlar değişmiş arabayı beğendim abs falan kadrana ışıklar renkler gelmiş bişeler olmuş :D
baş agrısından ölücem..bu akşam serverlarınıza eşlik edemicem ama sanmayın ki gelecek akşamlarda gazlamıcaz :D
Sıkıntı yok kapımız her zaman herkese açık gerekirse yarışlar yapılır vs vs herşey olur yani sıkıntı yok :D
Bende gelirim tabi girebilirsem :)
Dosyaları almak isteyenler için aşşağıdaki adreslerden bana ulaşabilirler.
Facebook : Berkay Hocaoğlu | Facebook
MSN : HeLLsTeaRs4u@hotmail.com
Yusuf ' YuSuFJaN_K ' alttan alttan bakıyorsun gelme açmam sana kapılarımı auhauhuahua :hehe:
arkadaşlar şuan lfs'nin kendi sitesinden oyunu indiriyorum ama daha önce hiç oynamadım pekte anlamıyorum.Sizle beraber online oynamak için tam olarak ne yapmam lazım :D
Bizimle online oynamak için beni yukarıda verdiğim adreslerden ekliyorsunuz ben size gerekli dosyaları yolluyorum ondan sonra server' a geldiğinizde ben size tiyoları veririm. Oynamayı bilmeyenler endişe etmesin elimden geldiğince yardım edebilirim :)
Oh ulen artizim benim. Özel ders mi veriyon :D
berkay az sus bea :D
yok mu oynayan z serisi
ben bu oyunu 5 yıl içinde 5-10 kere indirmişimdir fakat bir türlü drift yapamdığım için sildim ne z28 patch'ini indirip kurabildim nede araba yaması yapabildim acaba hiç mi anlamıyorum bu bilgisayardan ben :D yani görüyorum millet otomobil yamaları yapıyor üstüne birde motorun sesini filan yapıyor :D
Hic zor bir sey degil soyledikleriniz. Suan ki guncel surum 0.6b ve buna modlar indirdiginizde data klasorunun icine attiginizda olay gerceklesir. Arac seslerini indirdiginizde engine klasorune attiginizda oyunda Shift+A yaparsan motor seslerinide secersiniz. Drift yapmayida istanbul' a dondugumde server' a geldiginizde ufak tiyolar verip ogretebilirim. :)
Caddelerde Can Vermek Değil Pistlerde Can Bulmak İstioruzz :D Bende Varım
Z28' e gerek yok, neden Z28' e takildiniz ben onu cozemedim ?
lfs tweak diye bir web sitesi var yada ona benzer orada pacth z28 in arabalarını gördüm de o yüzden daha fonksiyonlu gibi gördüm.Yada diğer patchlerin linki varsa indirim hemen
Driftmods ve lfsmods diye siteler mevcut yuksek surumun modu dusuk surume olmaz ama Z Patch in surumu B Patc' e uyar sikinti yoktur :)
0.6b akar hacı :) b16b turbo 2.2 bar basınçla arkadan itiş yürüyom :D
Bir tane video cektim.0.8Bar 2.0L FXO Eve gidince yuklicem onu :D Fitenk pawaa
Ben fazla basıom kanka ondan çok sarıo :D
Edit : 1.9 bastım ideali oldu böyle. k20 gibi devir çeviriom şimdi.
ben verdiğiniz siteden patchleri bulamadım bir link atsanız makbule geçer oyunu kurdum
Oyunu kurdunuz peki aradiginiz nedir onu cozemedim, patch derken ne demek istiyorsunuz?
online için yani,0.6 sürümü sanırım onu diyorum
Sunu soyliyim demo iken X Patch haric hic bir yerde online sarmaz oyuna ucret oderseniz.o.zaman oynadiginizdan keyif alirsiniz. He online dediginiz bizlerle oynamaksa ben suan evimden uzaktayim pazartesi donecegim :)
Nihayet evime gelebildim, sıkıntısı olan ve yardım isteyen varsa yardımcı olabilirim.
Sıkıntım var berkayım :D
İçinden geçerim alamaz kimse elimdem seni :D
hoşgeldin :D sölediğin gibi online oynamak için X patch indirdim-yükledim ama onlıne bağlanmak istediğim zaman ana sunucuya bağlanamadı hatası alıyorum, hellpp meeee :D
onlıne oynayıp lanet olası japonların driftlerine engel olasım geldi :D
Hahahaha :D Valla sana söylemiştim X Patch ile hiiiç kendini sinir stres' e sokma derim ilk önce :D Sonra X Patch' de pek Japon falan göremezsin :D Görsen görsen Ergenleri küçümenleri görürsün gerçi pek kimse kalmadı orada kimse iplemiyor X Patch' i :D Sana tavsiyem ya 60 küsür TL verip Lisans alıcaksın yada bizimle beraber serverda takılıcaksın haha :D Ama en mantıklısı 60 küsür TL verip herkese atar gider yapmak benim kendi şahsi görüşüm her sürümde oynarsın :D
lisans almayı eskiden çok düşünmüştüm ama gerek yok çabuk skılıyorum ben sadece arada stres atayım yeter.. ama anladıgım kadarıyla baya değişmiş bu lfs.. eskiden yüklerdik 3 araba tek pist çatır çatır online oynardık.. şimdi bi beceremedik uyuz oldum yahu :D
Valla dediğim gibi biraz kişi olarak çoğalsak girelim benim server' a eğlenelim öğrenelim ama 2 kişi ile pek zevkli olmaz. Metiiiiiiiiiiiiiiiiin gel lan içinden geçeyim senin bi nihahaha :D