need for speed the run için crack çıkmıştır beyler herkeze iyi oyunlar :)
Printable View
need for speed the run için crack çıkmıştır beyler herkeze iyi oyunlar :)
the run için çalışır vaziyette bi torrent bide kııırek linki alabilirmiyim bende pm ile ..
the run için krek pm alabilirmiyim arkadaşlar varsa rica etsem.
Birde klasöre çıkardıktan sonra bu şekilde dosyalar fakat nerden setup yapıcam bulamadım.
http://img833.imageshack.us/img833/9061/adszteh.jpg
en alttan 2.'yi çalıştır ;)
bf3 u multiplayer oynayan varmı ps3te?
The Run'ı oynamya başladım oynuyanlar lütfen : language bölümünün nerede oldugunu söyleyebilirimi çince oynuyorum :S :S :S
Run kimde var merter yakınlarında gelip alayım indirmekle uğraşmaya vakit yok şimdi ofisteyim işten çıkınca eve gidip direkt oynarım :D
çinceye çözüm için şöle birşey buldum deneyin belki düzelir
64 bit iletim sistemi kullananlarda oyun dili çince çıkarsa regedit ten HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Wow6432Node \ EA Games \ Need for Speed (TM) The Run option in seçeneğini Locale en_EN olarak değiştirin yazılar düzelecektir
yeni bilgisayar geliyo bakalım şu yeni oyunlar hakkında bende biraz konusmak istiyorum :D:D:D
run torrenti buldum istiyenlere pm atarım
Run için her yol paris :D
Run için pm rica ediyorum :)
Battle Field Modern Warfare 3 guzel onu biliyorum :)
oynadım evde azıcık :)
mw3'de grafikleri nasıl düzeltecez ya bilen var mı arkadaşlar? grafikler çok kötü
dün akşam cod3'ü kurdum , oyun açıldı.zorluk seviyesini seçip play dediğim loading ekranı gelip aynı anda arka planda windows hata veriyor ve siyah ekran kalıyor açılmıyor.
oyundan çıkarken hata ekranıda kapandığı için hatayı göremiyorum
ekran kartımın sürücüsü güncel , varmı böyle problem yaşayan?
siyah ekrandayken alt+tab yaparak hatayı gorebiliyormusun ?
alt tab yada windows tuşu yemiyor
esc yada enter yapınca çıkıyor ki esc yada enter yapınca arka planda ki hatayı kapatıyor o sayede çıkıyor oyundan
ahahah valla nfs indirmeyeli 3-4sene olmuştur , nfs oynamıyorumda indirmiyorumda:D
bida 18.00 demiş ,ulan yeni çıkıyom işten o saatte:D
ağalar şu RUN için bi torrent linki lütfen .. herkes Run'ıyor biz daha Walk'amadık .. :D
run ve cra*k için bi pm de ben alabılırmıyım :)
akıllı telefon ve pad ler için volvonun oyununu yükleyebilirsiniz
FH16 750 Game - Loadingramp