Shift 2 Dün gece cektim ama oynayamıorm :D el freni cekemiorm tripe girio :D
suan JDW acık + forum 2 tane oyun cekiorm :D ttnet umarım tripe grmez :D net kesilmez :D
Printable View
Bende klavye ile biraz oynadım oynanabilirlik bakımından güzel ayarları iyice yapıp girmek lazım sağ sol yaptım hemen taklaya geldik nissan gtr ile :D
bu arada benim 147 gb oldu ttnet maşşallah diyip dilimizi ısırıyoruz daha ayıkmadılar :D
ttnete bidaha konu açmasın kimse bu yazıları gördükten sonra kimseye inanmicam :D
crysis i oynuyorum .. bi yanda forza var .. bu yeni diye buna merak sardık hangisini oynasam sıkıldım .. püffff :D
az önce logitech driving force gt ile denedim, nfs2'yi gerçekten çok güzel özellikle sesler.. ilk bölümde cupra-r'ın sesleri..
Bakalım ben de indiriyorum Shift 2'yi torrentten :)
arkadaşlar benim ki bitti bitecek. dossyalar düzenleniyor 20dk dır. daha oyunu indircemoynamadan yatmıcam derken gözler kan çanağı oldu pc başında beklemekten.
beklerken ferrari fabrikaları hakkında bi discovery belgeseli izledim hatta :D
oyunda fwd rwd 4wd araçlar fark ediomu direksiyon yoksa gamepad veya klavye ile hangilerini kontrol etmek daha kolay?
Shift bende bulup oyniyim bari :) gaza geldim yorumlardan
biri bana pm atabilirmi link olarak :) hep hatalı buldumda
özel mesaj attım , umarım işini görür ...
crysis 2 oynayan yokmu bu arada .. baya zormuş yav.. oyna oynada bitmiyor .. bide en zora karşı oynuyorum bitmesin diye :D
arabayı sakın mod menüsündeki en sağdaki kite sokmayın dönüşü yok onu kaldıramıyosunuz araç felaket gidiyo ve duruyo falan ama rakipler çok can sıkıcı oluyo hahah :D ben öyle bir hata yaptım siz yapmayın :D
Sen onu bırakta bitane E36 M3 alıp V10 M6 motoru swaplayıp üstüne turbola bakalım nolucak :D Süpriz :hehe:
Level 18 oldum sıkıntıdan para harcayıp araba alıp deniyorum GTR R35 1000 küsur beygirlerden sonra saçmaladı yol tutmuyor 4 teker patinaj çekerek understeer oversteer ne ararsan virajdan çıkıyor sağa sola çarpıyor direksiyonda yok kamyon gibi döndürene kadar okları deldim :D
yapmammı ilk onu yaptım once atmo sora turbo hahaha fenna oldu en sondaki modu yaptım araç fenada rakipler işte boka sardı busefer :D
:hahaha::hahaha::hahaha:
birde photo modda kamera nası kaydırılıyo ve resimleri nereye kaydediyo :D
Kanka photo mode hiç kovalamadım ama ben sana oyundaki en zevkli arabayı söliyim
Evo 9 alıyosun o saçma sapan bodykitler uçuk kaçık race car triplerine girmeden yüklüyorsun ondan sonra ön lastik basıncı arka lastik basıncından daha düşük olucak şekilde ayarlayıp arabayı alçaltıyorsun üstünede önlere daha fazla kamber veriyosun arkalara oranla vs yani işin özeti önleri daha iyi tutunucak şekilde ayarlayıp oversteer yapmasını sağla.. Olm yok böyle bir zevk her viraja girmeden önce ağırlık dengesini dağıtıp kafayı sokuyorum arkası yan dönüyorum kafa nereye çekersen oraya giriyor acaip zevkli Özgün olsa sıyırırdı :D
Uykum kaçtı gece gece millet kafayı sıyırmış ya..
YouTube - diy carsim
bu aralar bende bu oyuna çok kötü sardım. durun oynayım
bende yeni yarışa girmiyor lar lot gibi bi menü çıkıyor araçta alamıyorum. modifiyeleri siliyorum yinede olmuyor
Öğle yemeğinde Ofis'e getirdim oynamaya devam ediyorum :D ofisden save'i alıp eve götürücem kaldığım eyrden devam :D
arkadaşlar bi yardımcı olun 2 seviyedeyim yarışa başlıcağım zaman car lot gibi bir secenek çıkıyor yarış başlamıyor. S2000 aldım oyunda
bende indiriyorum bakalım, inşallah çalışır oyun :D
Mk1 alıp bbs rs taktım.Full upgrade li.Böğüre böğüre gidiyorum.Camber ve yere basıklık full.Bide keşke 6 vites olsa :D
beyler nfs shift2 serial verebilecek var mı :)
Tolga uygun aracin yoktur o ekran ciktiginda f ye bas(r de olabilir) orda cikan arabalar o yarisa uygun araclar oluyor :D bende e36 m3 gorunce galeyana gelip aldim yarisamiyinca cildirmistim :D
Fifa serisini senelerdir oynamıyordum hatta bayadır oyun oynamıyorum ama Fifa 2011 almanızı tavsiye ederim kariyer moduyla oyun cidden çok zevkli.
Klasik Fifa serisi ile alakası yok uzaktan yakından
shift2 demosu varmi, indirip denemeyelim?
beyler crysis 2 Crack gerekiyor... olan varsa pm atarmı
shift2 ps3 içinde çıktımı?
shift2 yi yükledımde açılmıyo pc programı kapat ekranını açıyo sorun nerde acaba bilgisi olan varmı ? :(
Drift fena zor geldi bana :D
Shift2 klavye ile olmaz falan dedik ama ben de alıstım, easy idi normal yaptım sanırım pro falan yapcam birazdan rakipleri, fena fark atıyorum :D
Kaput kamera efsane en iyi onla oynuyorum, dısarıdan cok vasat oynanmıyor.
Exige de ne güzel araba, neredeyse tüm yarısları onla yaptım ilk sınıflarda :D
TDU2 yeni crack lazım olan bilen var mı ?
Game Copy world var ordan ilaçları bulursunuz arkadaşlar.
bende ful ayarlara alayım dedimde. ekranda sağ altta yeşil bir bozukluk oluşuyor. :(
YouTube - shift2u nhm
shift 2 nası deneyenlerin fikrini ogrenebilir miyim ^^
hmm o zaman hemen bi indirym basliym :)
eyw saolasın :)