Pes ettim ve oyunu sildim :D
Printable View
Pes ettim ve oyunu sildim :D
Oyunu uninstall edemiyorum da :D ne kadar güzel :D
Evet dondu. neyse uğraşamam ben bununla birisi varsa kurabilecek her türlü desteğimi sunarım Merter'e gelmesi durumunda :D
banada aynen :D yemak ısmarlarım xD
Dirt 3 silinmiyor :D Eğer skidrow torrent indirdiyseniz sanal sürücüyle açın,bilgisayarıma girip sağ tuşla dirt3 ün klasörünü açın,skidrow klasörünün içindeki dosyları ilaç olarak kullanın.Unutmadan bu işlemleri yaparken virüs programını kapatmanız gerekiyor yoksa ilaç dosyalarını virüs olarak görür.İşin en sıkıcı yanı oyuna girerken bunların hepsini hep yapmanız gerekecek :) (Başka çözüm yolu varmı bilmiyorum :) )
Oyunun simgesine tıklayıp giremeyenler games for windowslive a girip güncelleme yapmaları lazım.
Download - Games For Windows
Oyun içinde save yapamayanlar ise bilgisayar kullanıcı adında Türkçe karakter kullanmasın :)
Yegenim geldi biseyler yapti 2 bira karsiliginda :D neyse suan oynuyorum isteyene 4 bira karsiligi yonlendiririm :hehe:
anadolu yakasında yemek + 2 bira karşılığı dirt3 save yapan aranıyor :D
İzmir'de olsaydınız eyidi :D
Diablo 3 çıkmış? Doğru mudur?
dirtte gymkhana çok iyi olmuş, düşünenin ellerinden öpüyorum
driver çok iyi görünüyo yavuz abi teşekkür ederiz :) başladım indirmeye :)
pes 2012 oynuyoruz bi kaç gündür .. ben çok beğendim oynanış olarak 2009 gibi hızlı 2011 gibi pas stili vs .. açıklar yok değil ancak düzelir muhtemel .. mesela taçları yanlış veriyor .. tıpkı 2009 daki gibi sıfıra inip vurunca kaleci armut gibi yiyor :)
driver'ın demosunu denedim ps3 de .. ilk izledim güzel bence ..
F1 2011 drs+nos süper yapmışlar :D driverda bu akşama biter indiriyorum darksiders indirdim 72part X 200 mb godofwar3 tarzı pc için grafik ler gayet güzel yaklaşık 1tb oyun arşivi var :D pes+fifa2012 indirdim ama daha kurmadım onlarada zamanla sıra gelir :D
Juiced 2 de çok iyi olmasada güzel sarıyor ;) typer s2000 nsx si gibi modelleride içinde barındırıyor ;)
Başladim bende indirmeye 7.46 gb :D